Меню

Избрани новини

Риалити

Радко победи филипинката Сара и спечели „Гласът“

В публиката през цялото време му стискаше палци дъщерята на Глория Симона Загорова

Радко от Троян от отбора на Иван Лечев победи в „Гласът на България” и спечели 50 000 лева. Още преди да станат известни резултатите, той обеща да почерпи с троянска гроздова – най-популярното питие от неговия роден край.

Младежът специално благодари на ментора си Лечев и семейството си за подкрепата, а в публиката през цялото време му стискаше палци дъщерята на Глория Симона Загорова.

Брюнетът заложи на българска музика, като изпя вечни хитове на ФСБ и Васил Найденов за разлика от втора според зрителския вот - филипинката Сара Сюзет. На финала тя и Орлин Павлов пяха българска песен, както беше обещала чужденката по-рано в предаването.

За следващите си две изпълнения обаче Сара заложи само на чужди парчета. Въпреки второто място, тя може да разчита на любовта на своя български годеник и сина си Борис, както и на приятелството на много варненци, където живее. Първа от състезанието си тръгна Кристина Кабадиева, която пя в дует с Илия Ангелов от „Диана експрес”. „Не съм вярвала, че ще стигна до тук въобще”, призна Кристина Кабадиева. Последва я 14-годишната Яна: „Не съм очаквала на такава възраст да стигна до този етап на предаването и съм много щастлива”, призна най-младият участник във всички сезони на предаването.

Глория

Кастингът за следващия сезон вече е отворен и желаещите могат да се запишат на сайта на bTV, съобщи Ангелина Белчева, мениджър локални продукции и изпълнителен продуцент на четвъртия сезон на "Гласът на България”. Журито от Иван Лечев, Камелия, Графа и Поли Генова по всяка вероятност ще продължат работата си и в новия сезон.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати