Меню

Избрани новини

Риалити

Джо Кокър от Стражица взриви „Гласът на България“

18-годишният Асен избра отбора на Поли Генова

След люта битка за някои от последните талантливи певци в кастингите на тъмно, треньорите в „Гласът на България“ запълниха почти до последно местата в отборите си. Поли Генова и Графа добавиха по два нови гласа и така им остава да се преборят за по един участник, за да попълнят 12-те места.

По още две свободни места имат в отборите си фолк дивата Камелия и рокаджията Иван Лечев.
В предпоследния епизод от кастингите, менторите влязоха в пряка конкуренция за 18-годишно момче от Стражица, което бе обявено от Иван Лечев за „българския Джо Кокър“. Зрителите на музикалното шоу се насладиха на брилянтното изпълнение на тийнейджъра Асен Владимиров, който остави менторите с отворена уста.

Ученикът от Стражица пя на сцената зад параван, за да бъде изненадата от изпълнението му още по-голяма. На сцената на „Гласът на България“, „българският Джо Кокър“ изпълни емблематичната за покойния певец песен „Unchain My Heart“ и вкара Камелия, Поли, Графа и Иван в битка кой ще измисли по-оригинален начин да му предложи място в отбора си.

Асен се включи в отбора на Поли Генова, където ще се състезава със своята връстничка Йоанна Маринова. 18 годишното момиче обърна столовете на Поли и Графа със своя интерпретация на балада на Емили Санде, но избра да продължи състезанието с Поли. В този дуел за участник се роди и нов прякор на Графа, който бе наречен от Поли – Влади Ампов – „Гафа“.

Графа успя да отмъкне глас, който по негови думи „пренася жените в други светове“, под носа на Камелия, която даде всичко от себе си да спечели 20 годишния Кристиан Грънчаров за своя отбор. С Графа в шоуто остава и 16 годишната Мария Борисова от Варна, която твърди, че е била подложена на физически тормоз в училище и случая е бил умишлено прикрит от ръководството на училището.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати