Меню

Избрани новини

Музика

Кристиан Грънчаров от "Гласът" със свежо ново парче

Снимка: официално видео

Графа удря рамо на младият изпълнител

Най-кадифеният мъжки вокал от последния сезон на Гласът на България - Кристиан Грънчаров се завръща с чисто нова песен и стилно видео към нея, видяха музиковедите на LifeOnline.Bg. Горещото парче е със свеж акустичен привкус, типично за Кристиан и с приятен модерен бийт.

Видеото е заснето на няколко ефектни локации на Витоша и в него виждаме Крис с рокерска визия, подплътена от гъзарски мотор и неизменната му китара. В интервю за Тази сутрин по bTV, Грънчаров разказа, че започнал песента преди време и я е довършил след финала на успешното му представяне в музикалното риалити. 

Кристиан Грънчаров в кадър от новото си видео "Завинаги"

Симона Загорова

Клипът на "Завинаги" е реализиран под зорката режисура на видео мейкъра BASHMOTION. Своят отпечатък в песента е оставил и Влади Ампов - Графа, в чийто отбор се състезаваше Крис. Аранжиментът е качествено барнат от Борисалв Бояджиев - Борче.

Парчето е продуцирано от Монте Мюзик, а в бек вокалите можем да чуем друга звезда от Гласът на България - Деа Майсторска. Кристиян е вторият изпълнител от успешния последен сезон на предаването, на който Графа подава ръка. Миналата седмица беше премиерата на дебютното парче на победителят в шоуто - Радко Петков.

"Завинаги" на Кристиан Грънчаров можете да видите ексклузивно ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати