Меню

Избрани новини

Пикантерии

На 46 Камелия показа секси баджаци (снимки)

Камелия

Гореща и предизвикателна, Камелия излезе на сцената по изрязани гащички

Най-провокативната и своенравна певица в българския шоубизнес чукна 46 в началото на годината (10 януари), това обаче не пречи на фолкзвездата Камелия да бъде секси и да не се свени да го показва.

Мокрият сън на поколения чалга маниаци скандализира по време на участие в клуб, където с появата си подлуди аудиторията. Певицата се качи на сцената и разпръсна сексапил само по изрязани гащички и забележителни ботуши почти до пъпа.

За чизмите с огромни платформи и ултра висок ток, които най-вероятно са дело на единствения майстор на дизайнерски обувки ръчна изработка Дани, чийто клиент Ками е от години, може да завиди всяка строга господарка.

Изпълнението на секси милфката направо разгорещи страстите, от което доволни останаха и половинките на мъжете в заведението, които настървено натискаха любимите си възбудени от гледката предложена от Камелия.

Съдийката в „Гласът на България“ поддържа перфектна фигура и може би затова не се срамува да излага тялото си на показ. Камелия издава своята тайна, че всеки понеделник изкарва само на вода и без абсолютно никакво ядене. Вкъщи за готвенето отговаря мъжът й Цветин, докато тя гори калории с прахосмукачката в ръка.

Галена и ДесиславаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати