Меню

Избрани новини

Риалити

Алфредо Торес напусна „Вип Брадър“ в неадекватно състояние (видео)

Снимка: НОВА / Вип Брадър

Кубинецът бе изгонен от зрителите на снощния лайф

Точно на финалната права на "ВИП Брадър", Алфредо Торес бе изгонен от публиката след като събра солиден брой номинации от уж приятелски настроените съквартиранти, оставяйки зад себе си множество емоционални моменти в компанията на звездите в Къщата.

Кубинецът се държеше странно по време на целия лайф, а зрителите се питаха дали се дължи на алкохола или на нещо по-силно. Първо танцьорът обърна гръб на интервюиращата го Миглена Ангелова, която не можа да изкопчи от него нито дума, като не се броят няколко кубински лафа. Тя се усети, че съквартирантът не е адекватен и на бързо приключи интервюто.

Така направи и Ники Кънчев след излизането на Алфредо. Танцьорът бързо бе заобиколен от четирите си деца на сцената и водещият успя само да попита само дали са му липсвали. 50 годишният чернокож едва сдържаше сълзите си прегърнат от семейството си.

Преди да излезе от Вип Имението той също покрещя и хвърли няколко обувки. Очевидно скучните вечери изпълнени със скандали кубинецът разнообразява с различни стимуланти като алкохола.

Припомнете си, че кубинецът трудно понася вечните препирни и преди седмици дори напуска Къщата през капандура на Сашка Васева, пак под въздействието на алкохола, както съобщи Биг Брадър.

Според съквартирантите, по време на престоя си в риалитито Алфредо не е бил достатъчно активен и не се е включвал в общите инициативи на домакинството. При напускането му в имението на звездите пак се развихри грандиозен скандал между шеф Петров, Дани Златков и Тото, който зрителите ще проследят в дейли епизода тази вечер.

По-наблюдателните зрители уловиха фраза от Шеф Петров, виж как ме удари имам цицина, което навежда на мисълта, че е имало и физическа саморазправа, в подкрепа на тези съмнения дойде и изречението на Ники Кънчев към Дани Златков за кръв от носа, но за какво точно говори водещият не стана ясно.

Тази сутрин кубинецът и големият му син дадоха първото си интервю при Гала, Алфредо явно се беше забавлявал цяла нощ, защото не свали слънчевите очила и призна, че не е спал.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати