Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Нещо ужасно се случи с косата на гримьора Мис Бони (снимки)

Снимка: Facebook: Boni Brothers

Той изгуби косата си, но след това изненада всички

Гримьорът Борислав Соколов, по-известен като Мис Бони шокира хилядите си последователи в социалните мрежи след като се показа оплешивял и без нито един косъм на главата си, видя репортер на LifeOnline.bg. Веднага заваляха въпроси какво се случва с иначе буйната коса на хапливия артист.

src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbony.brothers.salon%2Fposts%2F1940806522824092&width=500" frameborder="0" scrolling="no" width="100%" height="490">

Не се наложи да чакаме дълго и обяснението дойде. Бони е обръснал главата си за да демонстрира ефекта от новата мъжка система създадена специално в помощ на хората без коса.

В поредица от постове Бони и неговият брат фризьорът Никола показаха процесът на поставяне и крайният резултат, който е главозамайващ.

Всеки може да види с очите си, че на абсолютно голото теме на гримьора са по-малко от час „изникна“ красива и гъста коса, чиито вид въобще не предполага, че е изкуствено поставена. Новата система за коса можете да получите в салона БО-НИ Брадърс в София, повече информация ще откриете във Фейсбук страницата на салона.Коментари (1)

Джорджия Винаги най-добрите! Моля само да имате предвид, че брат му е НИКОЛА, а не Николай!
30.10.2017 12:46 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати