Меню

Избрани новини

Риалити

Триглавата ламя се раздира между Лондон и Благоевград

Вяра, Надежда и Любов се местят в британската столица една по една

Скандалните благоевградски тризначки – Вяра, Надежда и Любов забягнаха в Англия. Блондинките, които се прочуха с участието си в риалити шоуто „Биг Брадър” си биха шута за Великобритания, пише "Телеграф".

Според слуховете в Благоевград, първа за Лондон е заминала Любов. Тя кацнала на „Хийтроу” направо в прегръдките на избраника си, който отдавна живее и работи на острова, пише БЛИЦ.

Клюката носи, че тайнственият й любим от доста време я убеждавал да се пренесе при него и накрая успял да я склони. Едно от условията й обаче било, след известно време на място да отидат още Вяра и Надежда. В името на любовта гаджето се съгласило и двамата започнали да търсят прехрана и квартира за другите две глави на ламята.

Втора с еднопосочен билет била Вяра. Тя активно публикува снимки в личната си страница във Фейсбук, като еуфорично коментира колко е щастлива и доволна, че ще се маха от България.

На кадрите малко след това, ясно се вижда, че двете сестри доста бързо са се вписали в новата реалност и всяка сутрин бягат за здраве в парка, а следобед обикалят по магазини и пъбове.

Надежда все още била в Благоевград, разказват клюкарите, защото се грижела за семейните работи и съдебните дела. Преди броени седмици майка им Люба Станчева бе осъдена да плати 3089 лв. наем на общината за двата общински апартамента.

Това е сумата за периода от ноември 2013 до ноември 2016, заедно с лихвите. Запознати коментират, че това бил един от мотивите на сестрите да излязат зад граница и освен да си търсят щастието, да заработят и пари, за да платят наказателните глоби.

Тризначките са известни със скандалите, в които се забъркват. Преди време те бяха осъдени да платят 5 бона глоба на Нико Тупарев, когото оклеветиха в национален ефир, че участва в престъпна схема за трафик на жени и искал да ги превърне в момичета на повикване.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати