Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Миглена Ангелова събра фолк певици, културтрегери и бивши съквартиранти на премиера (видео)

Емануела, Елза Парини, Ники Кънчев, Гала, Златка Димитрова, Ваня Червенкова и много други уважиха събитието

На 14 септември победителката от ВИП Брадър Миглена Ангелова презентира своята втора книга - "Искрено и лично за Големия VIP брат". В нея тя споделя емоции за престоя си в Къщата от миналата година, когато стана и големият победител на финала и вади от пребиваването си там примери за самоусъвършенстване синтезирани под формата на тази творба.

В книгата обаче няма да откриете името на нито един от съквартирантите. Целта е да се обяснят случили се ситуации и на психологическо ниво да се разнищят причините за дадени действия и следствията от тях. 

"В книгата няма махленски изяснявания, няма постфактум натривания на носове, има обогатяващ всеки читател разказ за паралелите между живота и този гениален формат - Биг Брадър", казва Миглена Ангелова.

СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК!

Водещата споделя следното: "Аз не участвах в "Биг Брадър", а живях в Къщата на "Биг Брадър". И до голяма степен това е довело до успеха й накрая.

За първи път са я поканили в този риалити формат през 2008 г., но тя приема едва през 2016-а, когато е и 10-тото юбилейно издание на ВИП сезона. Твърди, че през годините е преминала през някои важни неща и на по-късен етап е придобила смелост да влезе в Къщата.

На една от началните страници книгата има и посвещение - на човек с инициали - "К.П. - моето вдъхновение, моята сила и моята слабост". Миглена обаче не издава кой е господинът, само казва, че е човек, на когото много държи.

Бизнес дамата Ваня Червенкова, фолк певицата Емануела, с която Миглена живя заедно в Къщата и с която станаха приятелки, Ива Екимова, Ники Кънчев, Гала, моделът Цвети Разложка, изпълнителката Кали, приятелката и екс редакторка на Миглена - Вихра Петрова, и Елза Парини плюс още много други приятели и съмишленици я уважиха с присъствие и с много цветя.

Влогъра Фавиол Сефери, Ася Капчикова, Ваня Джеферович със съпругата си, съмишленици и спомоществователи бяха забелязани сред останалите гости на премиерата.

Можете да се сдобиете с книгата само онлайн на адрес www.myvipbro.comКоментари (1)

BrandonFak herbal botany [url= https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ ] https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ [/url] sleep aids herbal
13.04.2024 11:57 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза