Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Миглена Ангелова събра фолк певици, културтрегери и бивши съквартиранти на премиера (видео)

Емануела, Елза Парини, Ники Кънчев, Гала, Златка Димитрова, Ваня Червенкова и много други уважиха събитието

На 14 септември победителката от ВИП Брадър Миглена Ангелова презентира своята втора книга - "Искрено и лично за Големия VIP брат". В нея тя споделя емоции за престоя си в Къщата от миналата година, когато стана и големият победител на финала и вади от пребиваването си там примери за самоусъвършенстване синтезирани под формата на тази творба.

В книгата обаче няма да откриете името на нито един от съквартирантите. Целта е да се обяснят случили се ситуации и на психологическо ниво да се разнищят причините за дадени действия и следствията от тях. 

"В книгата няма махленски изяснявания, няма постфактум натривания на носове, има обогатяващ всеки читател разказ за паралелите между живота и този гениален формат - Биг Брадър", казва Миглена Ангелова.

СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК!

Водещата споделя следното: "Аз не участвах в "Биг Брадър", а живях в Къщата на "Биг Брадър". И до голяма степен това е довело до успеха й накрая.

За първи път са я поканили в този риалити формат през 2008 г., но тя приема едва през 2016-а, когато е и 10-тото юбилейно издание на ВИП сезона. Твърди, че през годините е преминала през някои важни неща и на по-късен етап е придобила смелост да влезе в Къщата.

На една от началните страници книгата има и посвещение - на човек с инициали - "К.П. - моето вдъхновение, моята сила и моята слабост". Миглена обаче не издава кой е господинът, само казва, че е човек, на когото много държи.

Бизнес дамата Ваня Червенкова, фолк певицата Емануела, с която Миглена живя заедно в Къщата и с която станаха приятелки, Ива Екимова, Ники Кънчев, Гала, моделът Цвети Разложка, изпълнителката Кали, приятелката и екс редакторка на Миглена - Вихра Петрова, и Елза Парини плюс още много други приятели и съмишленици я уважиха с присъствие и с много цветя.

Влогъра Фавиол Сефери, Ася Капчикова, Ваня Джеферович със съпругата си, съмишленици и спомоществователи бяха забелязани сред останалите гости на премиерата.

Можете да се сдобиете с книгата само онлайн на адрес www.myvipbro.comКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати