Меню

Избрани новини

Риалити

Побойник с тлъсто полицейско досие влиза в Big Brother – Most Wanted!

Той е скандално известен побойник с доста лютив нрав, стар познайник на полицията

В продължението на Вип Брадър - Биг Брадър Most Wanted  влиза побойник с доста лютив нрав, стар познайник на полицията и скандално известен.

Това е родолюбецът Динко Вълев, издават от медията. Лютият ямболия е стар познайник на полицията. След като преди това залови 20 бежанци на турската граница. Приятелката му Десислава го обвини в домашно насилие и побой, тогава той отрече да я е пребил, но призна, че са се карали и тя много го ядосала.

Динко Вълев

През лятото той попълни дебелото си досие, като преби двама свои служители. Защото, според думите му, крали нафта от автобусите му.

Дни по-късно Динко Вълев се забърка в нов скандал, след като се разбра, че е нанесъл побой на търговец на авточасти в Първомай.

Динко често е герой в криминалните хроники на новините

Чепатият Ловец на бежанци със сприхав нрав е един от сигурните участници в Биг Брадър Ол Старс. Той вече е подписал договора и сътворил визитката си, за което се похвали самия той с видео в мрежата.

Все още не е ясно как Вълев е одобрен да участва в Биг Брадър Most Wanted. Предвид пиперливия му нрав и нагона му да скача на бой за най-малкото.

След като актуалният сезон на ВИП Брадър беше под мотото на любовта, но Къщата неспирно се тресе от скандали и грозни клетви крясъците, обидите и дори налитането на бой стана нещо обичайно сред звездите на скандалджийското шоу.

Вероятно Динко Вълев е одобрен да участва в реалити формата, защото миналата година за пет дни бе гост в друг формат по Би Ти Ви-„Фермата”, тогава самосиндикалния граничар изпъкна с неграмотността си, въпреки че се смята за родолюбец.

Неграмотния родолюбец, който не знае собствения си език

Това лято пък плъзна клюката, че Нико Тупарев две лета ухажвал Ловеца на мигранти.

Говореше се, че тогава Стартовата оферта била в размер на 250 бона, а после вдигнал мизата на 400 хиляди. Най-вероятно такива суми изобщо не са предлагани на Динко Вълев.

Защото как иначе ще откаже тези тлъсти суми, а ще кандиса да вземе най-много 20 000 в Биг Брадър Most Wanted. Защото в този формат, за едномесечния престой, сумата не надвишава тази цифра, коментират от кухнята на Нова тв.

Източник: Клюки.бгКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати