Меню

Избрани новини

Клюкарник

Пуснаха Динко от ареста след побой и опит за отвличане

Мрежата завря от коментари за случилото се

30-годишният Господин (Динко) Вълев, който вчера бе задържан заради побой над 43-годишен мъж, е освободен от полицейския арест.
Вчера в 10.40 часа в полицията бил получен сигнал, че около час по-рано във фирмена база на ул. “Търговска“ в града, Динко Вълев е нанесъл побой и ограничил правото на свободно придвижване на 43-годишен мъж, съобщиха от пресцентъра на МВР.
На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство, а "Ловецът на мигранти" бе задържан с полицейска мярка за 24 часа.

Днес Вълев бе освободен от полицейския арест. Оказа се, че пребитият е негов работник. Вчера, докато мъжът вадил гориво от автобусите, за да налее във фадромата, дошъл Вълев. "Ловецът на мигранти" помислил, че работникът му краде нафта и започнал да го бие. Шишетата с източеното гориво обаче и днес са в базата, а работниците отричат да са свидетели на случилото се, предаде bTV.

Казват, че битият Красимир Кръстев работи при Динко Вълев от 4 години и досега конфликти между двамата не е имало. Работникът е с лека телесна повреда – насинено око, охлузвания по коленете и гърба.
През април се разбра, че Динко Вълев е пребил приятелката си Десислава от ревност. Младата жена подаде официална жалба в полицията. Вълев тогава отрече, като обяви, че тя сама се е наранила.

Динко Вълев

След новината за стореното от родолюбеца интернет буквално завря от мнения за случилото се, като те са в двата полюса.

"Започнаха да арестуват по доноси. В същото време оневиняват масови убийци.", "И тоя го сготвиха , ей майката си е е*ало в тая ш*бана държава", "Един измислен поръчков "герой" , селяндур , направен известен чрез медиите! Първокласен боклук , преджобващ и ограбващ и последния грош на т.нар. бежанци! Гнусен комплексар , богатеещ престъпно!", "Нейсе, намериха му цаката! То, иначе, щяхме да го забравим и Динко щеше само да се споменава от време на време като някакво минало", коментират интернет потребители.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати