Меню

Избрани новини

Клюкарник

Пуснаха Динко от ареста след побой и опит за отвличане

Мрежата завря от коментари за случилото се

30-годишният Господин (Динко) Вълев, който вчера бе задържан заради побой над 43-годишен мъж, е освободен от полицейския арест.
Вчера в 10.40 часа в полицията бил получен сигнал, че около час по-рано във фирмена база на ул. “Търговска“ в града, Динко Вълев е нанесъл побой и ограничил правото на свободно придвижване на 43-годишен мъж, съобщиха от пресцентъра на МВР.
На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство, а "Ловецът на мигранти" бе задържан с полицейска мярка за 24 часа.

Днес Вълев бе освободен от полицейския арест. Оказа се, че пребитият е негов работник. Вчера, докато мъжът вадил гориво от автобусите, за да налее във фадромата, дошъл Вълев. "Ловецът на мигранти" помислил, че работникът му краде нафта и започнал да го бие. Шишетата с източеното гориво обаче и днес са в базата, а работниците отричат да са свидетели на случилото се, предаде bTV.

Казват, че битият Красимир Кръстев работи при Динко Вълев от 4 години и досега конфликти между двамата не е имало. Работникът е с лека телесна повреда – насинено око, охлузвания по коленете и гърба.
През април се разбра, че Динко Вълев е пребил приятелката си Десислава от ревност. Младата жена подаде официална жалба в полицията. Вълев тогава отрече, като обяви, че тя сама се е наранила.

Динко Вълев

След новината за стореното от родолюбеца интернет буквално завря от мнения за случилото се, като те са в двата полюса.

"Започнаха да арестуват по доноси. В същото време оневиняват масови убийци.", "И тоя го сготвиха , ей майката си е е*ало в тая ш*бана държава", "Един измислен поръчков "герой" , селяндур , направен известен чрез медиите! Първокласен боклук , преджобващ и ограбващ и последния грош на т.нар. бежанци! Гнусен комплексар , богатеещ престъпно!", "Нейсе, намериха му цаката! То, иначе, щяхме да го забравим и Динко щеше само да се споменава от време на време като някакво минало", коментират интернет потребители.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати