Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Ето кой върти ресторанта на Шеф Петров докато е в Къщата на Вип Брадър

Снимка: НОВА / Вип Брадър

Майстор готвачът се доверил на таланта, който познава най-добре

Питали ли сте се кой върти ресторанта на Шеф Борис Петров докато той дрънчи по тенджерите във Вип Брадър?

За да е спокоен, че всичко ще е наред с бизнеса му докато отсъства от цивилизацията, шефа се е доверил на победителката от първия „Лорд ъф дъ шефс“ Сидония Радева.

Известната кулинарка е натоварена със задачата да надзирава подчинените на Боби Петров и да контролира случващото се в заведението.

Претенциозния готвач не мислил много и решил, че може да се довери единствено на Сидония, чийто умения той познава много добре още от шоуто.

От няколко месеца Сидония замества шефа в собствения му ресторант в центъра на столицата и успява да очарова клиентите му с оригиналните си хрумвания в кухнята, където има богат опит от собствените си ресторанти.

Шеф Сидония Радева върти ресторанта на Боби Петров

Веднага след като спечели „Лорд ъф дъ шефс“ през 2011 г. Сидония се сдоби с луксозен ресторант в центъра на столицата. Година по-късно се измести  в много по-просторна резиденция, където събираше отбрано общество ценители на изисканите блюда.

Сидония победи силната конкуренция в "Лорд ъф дъ шефс" с умения, талант и професионализъм

В последно време Радева се е отдала на консултантска работа и е търсена за изготвяне менютата на луксозни ресторанти в София, Пловдив и по Черноморието. Сега тя е откликнала на молбата на своя колега да му помогне, докато той се подвизава в кухнята на „Вип Брадър“ в Нови хан.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати