Меню

Избрани новини

Риалити

Тото подарява на Дани Петканов победата в Брадъра заради бутилка ракия?

Любимецът на тийнейджърите с брутална издънка седмица преди финала

Само седмица преди големият финал на тазгодишния сезон на ВИП Брадър ставаме свидетели на сериозно пренареждане на картите в Къшата.

Ако до преди броени дни половинката от група Скандау - Йонислав Йончев-Тото се очертаваше като сериозен претендент за победа в сеирджийското шоу, то с днешна дата нещата вече хич не изглеждат така.

Къде се объркаха нещата за синеокия симпатяга в цялата схема? В натрупаното напрежение? В "игрите на глада"? В червивите уста на Шеф Петров? Или в напускането на "сродната му глава" Ваня Щерева? И беше ли по-добре положението, в което повечко си поспиваше и влизаше в по-малко сблъсъци?

Тото гледа на кръв след почти кървав сблъсък с Шеф Петров.

Истината е, че зрителите видяха Тото напълно да потвърждава старата приказка "Когато пия, ставам друг човек". Бутилката ракия, която пресушиха заедно с футболиста Дани Златков, спъна лошо рапъра и миналата вечер го видяхме да стъпи доста на криво в кризисна ситуация на пияна глава.

Лошото пиянство и дълго трупаното напрежение разходиха играчите опасно близо до тънката червена линия на прекрачването на правилата на играта, недопускащи каквито и да е форми на физическа агресия в Къщата.

Агресия: Тото се нахвърля на Шеф Петров, останалите Съквартиранти едва го удържат.

Вероятно Тото още на другия ден ще се извини за скандаУното си поведение на градус, но едва ли ще успее да си върне голяма част от загубената с пиянската изцепка зрителска аудитория. Даже напротив.

Бихме казали, че този филм вече сме го гледали и положението брутално много ни прилича на ситуацията в един предишен сезон на предаването, в който абсолютния фаворит Благой Иванов - Багата жестоко се напи дни преди финала и отблъсна зрителите с отвратителното си поведение в нетрезво състояние. И в крайна сметка Орлин Павлов измъкна победата изпод носа му.

Едно фатално напиване лиши Багата от победа в преден сезон на ВИП Брадър

Шансовете тази година да се случи същото са големи. Като контрапункт на агресивния Тото имаме кроткия, позитивен и вечно усмихнат Дани Петканов. Момче като слънце, неконфликтно, балансирано и винаги в ролята на "доброто ченге", което вечно разтървава скандалджийте когато се хванат за гушите.

Паралелно с това, прости изневяра, взе си обратно невярната невеста Алекс, ожени се и радва окото на всички палави домакини с рицарски жестове (и свежа гола плът). А както добре знаем от двете победи на Здравко Гларуса, зрителите на Биг Брадър си падат по розови семейни истории...

В контекстът на всичкото това се питаме: дали Тото не подари победата в тазгодишния сезон на ВИП Брадър на Дани Петканов за една бутилка ракия? Среща с продължения. И може би дузпи. Предстои да видим!

Изкривеното лице на лошото пиянство: Тото в кофти светлина.

Миглена КаканашеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати