Меню

Избрани новини

Риалити

Божидара Бакалова победи в двубоя и остава във „Фермата“

Снимка: Фермата / бТВ

Подценяваната участничка показа завидни умения, сила, търпение и комбинативност

Сестрата на Ивайла Бакалова Божидара победи гримьорката Анита на дуела във „Фермата“ снощи и остава в шоуто. Дизайнерката беше пратена на битка за оцеляване заради изцепките си като Фермер на седмицата, но въпреки малката подкрепа от фермерите успя да спечели и за тяхно съжаление се връща в риалитито.

Бакалова разби на пух и прах предположенията, че е слаб противник и подобри рекорда на Альона от първия сезон на „Фермата“ като се задържа увиснала на ръце и крака за цели 42 минути.

Последната битка се оказа най-важната, а иначе тренираната Анита се предаде, защото мускулите й отказаха. Божидара разкри, че по време на зверското усилие е изпаднала в медитация и е пътувала до Сириус и Плеядите.

„Решаваща роля изигра медитацията и гъвкавостта ми“, обясни след победата си почитателката на учението на Петър Дънов. Преди това Бакалова шашна и с точен мерник с прашка като успя с 6 удара да свали 5 мишени. Анита пък се оказа по-добра в играта на памет, както и при коването на дървен мост за време.

Божидара обаче надхитри гримьорката като в четвъртата битка реши да си почива и да я пусне да победи, за да спести сили за висенето от гредата. Отпадналата Анита се разплака и обясни, че наистина дизайнерката я е надцакала.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати