Меню

Избрани новини

Риалити

Джулиана Гани размаза Черната Златка!

Мис Силокон блести със знания, с голямо сърце и разбира се, с големи бомби!

Едно е повече от ясно след вчерашния епизод на ВИП Брадър: силиконовата тигрица Джулиана Гани със сигурност би минала 4-ти клас успешно.

За разлика от половината си Съквартиранти и най-вече в контраст с повечето си колежки - плеймейтки, моделки и други фолк революционерки и фешън трубадурки.

В стените на Къщата все още отеква чудовищната излагация на видната географка Златка Димитрова, която в предишен сезон демонстрира брутално невежество, пренареждайки геополитическата карта на Европа по-катастрофално и от последиците след Първата световна война.

Снощи видяхме как Брадъра зададе на младите съквартиранти мисия "Чавдарче" и ги препита на елементарни въпроси от матурата за 4-ти клас.

Рапърът Тото, диетоложката Енджи Касабие и футболистът Дани Златков се издъниха епично, навеждайки ни на мисълта, че са изкласили по чудо.

Собственика на ВИП Къщата наказаше целият клас с разтърсващи токови удари за всеки неверен отговор, което ни позволи да видим, как очите на випуск ВИП Брадър 2017 светват като крушки.

Други 3-ма - отличникът Дани Петканов, Мис Шивачка - Миглена Каканашева и Мис Млечни жлези - Джулиана Гани се справиха блестящо, но заради двойкаджиите мисията бе обречена на провал с цели 20 грешни отговора над допустимото.

Тото го удря ток при поредния грешен отговор в мисия "Чавдарче"

С по-малко верни отговори от Дани Петканов и начетената Джугани, Фантомът в Къщата не успя да си върне статута на пълноправен Съквартирант и на този етап остава обречен да пере всяка вечер единствения си чифт гащи, който Брадъра му остави.

За сметка на това, очакванията силиконката Гани да не издържи теста останаха напразни и плеймейтката блесна със завидни знания, при това без да се замисли на нито един от въпросите и отговаряше с математическа презицност.

Припомняме, че миналата седмица Джулиана разтопи сърцата както на зрителите, така и на Съквартирантите с решението си да се лиши от куп ценни неща, сред които маникюр, фризьор, козметик и най-вече - писмо от любимия си в името на това в Къщата да има нормални условия на живот. 

Отличничка: Джулиана Гани отговаря вярно на въпроси от матурата за 4-ти клас.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати