Меню

Избрани новини

Звездите

Риана предизвика етнически скандал от корицата на Vogue

Риана
Снимка: Инстаграм

Екзотичната барбадоска се снима като египетска кралица

Риана краси ноемврийската корица на арабския "Vogue", видя репортер на LifeOnline.Bg.

В стилната фото сесия екзотичната красавица е с корона на главата и отдава почит на египетската кралица Нефертити. Предвид чувствителната аудитория, певицата е облечена и закопчана буквално до горе, въпреки което снимките ѝ предизвикаха масово негодувание в консервативния арабски свят.

Туитър прегря от гневни коментари, възмутени и скандализирани поради факта, че жена от Барбадос, а не момиче от арабския свят е на корицата на модната библия в дрехите на иконичната историческа личност.

 

Публикация, споделена от Vogue Arabia (@voguearabia) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

"Да си направят брой посветен на Барбадос с Риана на корицата, да не пипат Нефертити с комерсиални цели", гласи цитат в мрежата по въпроса.

На фона на лавината от негативни коментари, се изказа главния редактор на арабския "Vogue", Мануел Арнаут, казвайки че броят на списанието е посветен на "Силните и динамични жени, които променят света, а Риана е безспорно една от тях".

Според нашето скромно мнение, се вдига много шум за нищо. Лично ние предпочитаме Риана с по-малко дрехи и по-провокативна. Оставаме на Вас мнението дали има нещо скандално в одумваните снимки.

 

Публикация, споделена от Vogue Arabia (@voguearabia) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати