Меню

Избрани новини

Клюкарник

Соня Васи изсмукала таланта на Васил Ананиев и после го захвърлила

Плеймейтката изнудила музикантът да й стане любовник, а после го изритала на улицата без пукнат долар

Барабанистът Васил Ананиев, който в последно време се сближи с певицата Йоанна Драгнева, е безкрайно разочарован от бившата си изгора - единствената българка, изгряла на корицата на американския "Плейбой", Соня Васи

Красавецът и "Мис България'89" имаха 10-годишна връзка, преди тя да зачене дъщеря си от бейзболиста Брейди Андерсън. Васил пристигнал в Ел Ей едва на 19 години, когато Васи е на 23.

"Соня ме хареса от пръв поглед и искаше да сме заедно, преследваше ме и постоянно беше отгоре ми. Проблемът обаче бе, че аз бях влюбен в гаджето си Маги Желязкова, която остана в София. Един ден на Соня й писна и ми каза:

"Ти или ще спиш с мен, или си взимай чукалата и се махай". Бяхме в леглото, скочих рязко, отидох до банята, погледнах се в огледало и реших да остана с нея", разкрива Ананиев в интервю пред столичен седмичник.

 

Соня Васи и нейната банда Naked
 

Вече гаджета, двамата създават бандата Naked - Соня пее, а Васил пише всички парчета. "Соня ми осигуряваше невероятен живот. Живеехме в къща за 2 млн. долара в Ел Ей, карахме "Мерцедес". Имаше слухове, че къщата е била на ВИС-2", но истината е, че тя сама си я изплащаше на банката", твърди още музикантът.

Соня Васи и Васил Ананиев

Отношенията му със Соня приключват, когато тя решава, че спира да пее, за да създаде семейство с Андерсън. "Вече не бях нужен и бях принуден да напусна къщата й. Проблемът обаче беше, че бях без една стотинка, защото не получавах пари за това, което правих 10 години за нея. Тя не се поинтересува какво ще се случи с мен, има ли какво да ям, къде ще спя и дали изобщо мога да остана в Америка.

10 години от живота ми на вятъра - хубав живот, но нищо зад гърба ми. Доста срамно, но вината е изцяло моя, че се оставих това да се случи. Това ми беше наказанието", самопорицава се барабанистът. 

Васил с дъщеря си в Дисниленд

Постепенно той успява да си стъпи на крака. В момента има няколко бизнеса - реставрира рояли, продава очила и дрехи, и вече има своя къща на хълмовете на Ел Ей за 2 млн. долара. Преди 3 години Васил става баща на момиченце. А певицата Йоанна Драгнева не е потенциална мащеха на щерка му. "С нея просто обикаляме света заедно", твърди музикантът.

Васко и ЙоанаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати