Меню

Избрани новини

Пикантерии

Белослава се развежда заради колега ром?

Белослава и Живко Петров

Живко Петров е братовчед на фолк певеца Илиян

Певицата Белослава обича да се хвали с 20-годишния си щастлив брак, ала изглежда, че краят на безоблачния й семеен живот е близо. Запознати издават, че наскоро съпругът на талантливата певица Евгени Йонов направил сериозен проблем заради увлечението й по музиканта Живко Петров, с когото са колеги от много време.

Публична тайна в музикалните среди е, че двамата са оплетени в романтична афера. Досега мъжът на изпълнителката си затварял очите за похожденията й, ала чашата на търпението му вече преляла и по думите му връщане назад нямало, писа „Уикенд“. В началото отношенията на Белослава и талантливия пианист Живко Петров, който е любимец и на вечната Лили Иванова, били само професионални, но покрай съвместната им работа и участия из страната, двамата се сближили повече от допустимото.

В музикалните среди се шушука, че интимната им афера датира от няколко години и съпруга Евгени отдавна подозирал за нея, но предпочитал да си затваря очите, тъй като през годините и той имал своите забежки. В последно време обаче Белослава изглеждала все по-хлътнала по музиканта, неглижирала съпруга си и накрая нервите на Йонов не издържали. Той заявил на жена си, че се чувства като глупак и предпочита да се разделят, вместо да става за смях преди всички.

Голяма част от общите им познати знаели за увлечението на певицата, която дори не се стараела да се крие, а това най-много наранило Евгени. Той бил категоричен, че разлъката е неизбежна, но засега все още не мислел за официален развод, защото не му се занимавало с дела и съдилища. „Да прави каквото иска! Омръзна ми от нея!”, споделил художникът пред свои близки.

Белослава пък само това чакала и без никакъв свян се хвърлила право в обятията на музиканта. За родения във Велико Търново пианист се знае, че е от ромски произход и макар че не го крие, той не обича да говори за това. Не желае да коментира и роднинската си връзка с фолк певеца Илиан Тупалката – двамата са братовчеди и изпълнителят на „Пайнер” много се гордее с този факт, докато Живко никога не е споменавал за него.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати