Меню

Избрани новини

Пикантерии

Най-красивият престъпник награби любовницата си в Барбадос (видео)

Тя е наследница на империята Top Shop

Американецът Джеръми Мийкс, известен като най-красивият престъпник, вече не крие връзката си с наследницата на империята Top Shop Клоуи Грийн.

Тия дни папараци заснеха двойката в Барбадос, където Мийкс и Грийн, вече не се крият от обективите, наслаждавайки се на топлите вълни на Карибско море с прегръдки и целувки.

 

Публикация, споделена от Your Loss Bae (@yourlossba) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Мийкс все още е женен, макар че той е подал молба за развод със съпругата си Мелиса, с която живя 8 години и имат двама сина. За рома на съпруга й с Клоуи Грийн Мелиса научи, когато в мрежата се появиха снимки на целуващата се двойка на яхтата на Грийн.

 

Публикация, споделена от PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Според съпругата това е било голям шок за нея. "Като че ли избухна бомба и унищожи целият ми свят, никога не бях чувала за Клоуи Грийн, мислех си, че съпругът ми работи.", споделя емоцията от изневярата Мелиса Мийкс. Според нея, Джеръми не е успял да устои на изпитанието на славата.

 

Публикация, споделена от HHpeople Hiphoppeople (@hiphoppeople_officiel) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Джеръми Мийкс

Славата внезапно споходи Джеръми Мийкс, той изведнъж стана известен след публикуването на полицейски снимки от ареста му в социалните мрежи . Тогава той бе обявен за най-красивият престъпник. След изтърпяване на присъдата си той подписа договор с модна агенция, и дефилира на седмицата на модата в Милано, както и във всички шоута на Филип Плейн като негово рекламно лице.

 

Публикация, споделена от @irene_cherry_b на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати