Меню

Избрани новини

Пикантерии

Най-сексапилния престъпник заби богаташка благодарение на звяра в гащите (снимки 18+)

Красавецът заби милиардерска щерка, жена му подаде молба за развод

Известният като най-сексапилния затворник в света Джеръми Мийкс е кръшнал на жена си с дъщерята на един от най-богатите мъже в света.

Става дума за 26-годишната Клои Грийн, наследница на шестия най-богат човек в Англия - сър Филип Грийн, чието състояние се оценява на 5.1 милиарда долара. Тя е и причината Джеръми да се раздели със законната си съпруга от осем години, с която имат три деца.

Джеръми Мийкс

Решението му, разбира се, предизвика вълна от неодобрителни коментари в интернет, които са в голяма степен заслужени. Настоящата съпруга на Джеръми, Мелиса, е медицинска сестра, която издържа половинката си през по-голямата част от семейния им живот. Тя остава с него, докато той лежи в затвора и отглежда децата им.

За новата изгора Мелиса разбрала от снимки в клюкарските издания, на които Мийкс се целува с богаташката наследница на луксозна яхта. Към днешна дата Мелиса е подала молба за развод, а Джеръми е заедно с Клои на почивка на луксозна яхта в Бодрум, Турция.

Освен, че е красив и с магнетични очи, Джеръми е и много надарен, снимки на неговото мъжко достойнство ротират от година в интернет пространственото, за какво точно става въпрос може да се убедите ТУК!

Джеръми МийксКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати