Меню

Избрани новини

Пикантерии

Най-сексапилния престъпник заби богаташка благодарение на звяра в гащите (снимки 18+)

Красавецът заби милиардерска щерка, жена му подаде молба за развод

Известният като най-сексапилния затворник в света Джеръми Мийкс е кръшнал на жена си с дъщерята на един от най-богатите мъже в света.

Става дума за 26-годишната Клои Грийн, наследница на шестия най-богат човек в Англия - сър Филип Грийн, чието състояние се оценява на 5.1 милиарда долара. Тя е и причината Джеръми да се раздели със законната си съпруга от осем години, с която имат три деца.

Джеръми Мийкс

Решението му, разбира се, предизвика вълна от неодобрителни коментари в интернет, които са в голяма степен заслужени. Настоящата съпруга на Джеръми, Мелиса, е медицинска сестра, която издържа половинката си през по-голямата част от семейния им живот. Тя остава с него, докато той лежи в затвора и отглежда децата им.

За новата изгора Мелиса разбрала от снимки в клюкарските издания, на които Мийкс се целува с богаташката наследница на луксозна яхта. Към днешна дата Мелиса е подала молба за развод, а Джеръми е заедно с Клои на почивка на луксозна яхта в Бодрум, Турция.

Освен, че е красив и с магнетични очи, Джеръми е и много надарен, снимки на неговото мъжко достойнство ротират от година в интернет пространственото, за какво точно става въпрос може да се убедите ТУК!

Джеръми МийксКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати