Меню

Избрани новини

Клюкарник

Майки скочиха на Черната Златка

Плеймейтката предпочитала фитнеса пред детето си

Златка Димитрова организира двучасова публична тренировка в столичен фитнес. Парите от включилите се ще отидат за деца в Бургас, диагностицирани с детска церебрална парализа, предаде „Монитор“.

31-годишната плеймейтка се опитва да събере 60 хиляди лева за специално оборудване в новопостроен дом за деца, който към момента е напълно празен.

Освен че Златка е родом от Бургас и приема каузата лично, се опитва да се справи и с критиките, че често посещава фитнес залата.

Николета Лозанова
Скоро възмутени майки я упрекнаха, че повечето от време си прекарва на бягащата пътека, отколкото над детското креватче.

Вълна от неодобрение Димитрова предизвика в социалните мрежи заради кадър от фитнес, с който демонстрира плочки на корема, едва два месеца след раждането на сина й Миро.

Гневен изблик относно суетата й провокира след признанието, че е с диета и тренировки е свалила над 16 кг. и се връща към идеалната си форма.

Черната Златка публикува и клип във Фейсбук, който показва как небезизвестният д-р Енчев й инжектира ботокс. Това зароди друга дискусия сред феновете, които се чудят защо се подлага на подобни интервенции, при положение, че е още млада.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза