Меню

Избрани новини

Звездите

Кейт още не може да прости изневярата на принц Уилям

Снимка: Instagram

През март излезе информация за евентуален флирт на принца с австралийски модел

Въпреки очевидната хармония между принц Уилям и съпругата му, вътрешни източници настояват, че отношенията между Кейт Мидълтън и любимият й не са толкова гладки. По-специално, един от източниците близък до Бъкингамския дворец, съобщи пред таблоида Radar Online, че знатната двойка е започнал да посещава брачен психолог:
"Кейт не може да прости на Уилям за "невинния му гуляй", по време на почивка в Швейцария, и поради това заплашила, че ако не се съгласи на семейна терапия с психолог, ще поиска развод", пише списание Ел.

От друга страна, близки приятели на херцогинята на Кеймбридж увериха, че Мидълтън няма да скъса с мъжа си: "Тя помоли Уилям, да отиде с нея на няколко сесии с психолог, защото е трудно човек да се справи с това положение. Кейт чувства постоянен натиск от страна на медиите, иначе отдавна би забравила за тази история с изневярата".
Спомнете си, че в средата на март, излезе информация в мрежата, че по време на своята почивка в швейцарските Алпи принц Уилям е проявил интерес към 24-годишната австралийска моделка Софи Тейлър. Но доказателства за изневяра не са били показани.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза