Меню

Избрани новини

Звездите

Кейт още не може да прости изневярата на принц Уилям

Снимка: Instagram

През март излезе информация за евентуален флирт на принца с австралийски модел

Въпреки очевидната хармония между принц Уилям и съпругата му, вътрешни източници настояват, че отношенията между Кейт Мидълтън и любимият й не са толкова гладки. По-специално, един от източниците близък до Бъкингамския дворец, съобщи пред таблоида Radar Online, че знатната двойка е започнал да посещава брачен психолог:
"Кейт не може да прости на Уилям за "невинния му гуляй", по време на почивка в Швейцария, и поради това заплашила, че ако не се съгласи на семейна терапия с психолог, ще поиска развод", пише списание Ел.

От друга страна, близки приятели на херцогинята на Кеймбридж увериха, че Мидълтън няма да скъса с мъжа си: "Тя помоли Уилям, да отиде с нея на няколко сесии с психолог, защото е трудно човек да се справи с това положение. Кейт чувства постоянен натиск от страна на медиите, иначе отдавна би забравила за тази история с изневярата".
Спомнете си, че в средата на март, излезе информация в мрежата, че по време на своята почивка в швейцарските Алпи принц Уилям е проявил интерес към 24-годишната австралийска моделка Софи Тейлър. Но доказателства за изневяра не са били показани.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати