Меню

Избрани новини

Звездите

Мъже, споделяйте с психолог! Призоваха Уилям и Хари

Кралските наследници призоваха мъжете да не избягват психолозите

Принцовете Уилям и Хари призоваха британските мъже да не игнорират или крият своите психологически проблеми.

За това представителите на Британското кралско семейството говориха в интервю за на списание на благотворителното дружество CALM ( "Кампания срещу нещастния живот").

Меган Маркъл

"Разговорите за някои сериозни проблеми прекалено дълго бяха забранени. – призна принц Уилям -. [Смятало се, че] успешните, влиятелни хора не страдат, но, разбира се, не е така.".

"В действителност, всичко е много просто, ако смятате, че трябва да говорите с някого за това, то наистина може да помогне.", допълва той.

"Всички ние имаме тежки моменти в живота си, но мъжете по-специално изпитват необходимостта да се преструват, че всичко е наред", коментира принц Хари.

По-рано, принц Хари призна, че е изпитвал сериозни психологически проблеми, след смъртта на майка си, принцеса Даяна. Той каза, че е преживял две години на "пълен хаос".

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж (Уилям и съпругата му Кейт) и принц Хари активно привличат общественото внимание към решаването на психологически проблеми и подкрепа на психичното здраве като част от кампанията „Heads Together“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати