Меню

Избрани новини

Звездите

Снимат сериал за живота на принцеса Даяна

Поредицата отбелязва 20 годишнината от смъртта на Лейди Ди

През август 2017 телевизия Ей Би Си и списание Пийпъл ще представят документален сериал за принцеса Даяна. Той ще бъде излъчен по повод 20-годишнината от трагичната смърт на любимката на народа в автомобилна катастрофа в Париж.

Документалната поредица, трябва да повиши интереса на младата публика към принцесата на Уелс, майка на принцовете Уилям и Хари, и да насърчи изучаването на нейното наследство, пише Vatiety

Принцеса Даяна е красила корицата на списание Пийпъл по-често от всеки друг човек в историята на изданието - 57 пъти. "Дори 20 години след преждевременната й смърт, наследството на принцеса Даяна продължава да влияе на нашия свят", казва Робърт Милс, старши вицепрезидент на Ей Би Си. 

Според него, създателите на поредицата ще почетат паметта й отдавайки почит на всичкото добро, което тя е направила в трагично краткия си живот.

Принцеса Даяна умря на 31 август, 1997 г., когато беше едва на 36 години. Обстоятелствата около инцидента не са напълно изяснени до края, единственият оцелял пътник от лимузината на Лейди Ди, нейният бодигард Тревър Рийс-Джоунс, бе тежко ранен и не може да каже нищо за това, което се е случило.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза