Меню

Избрани новини

Клюкарник

Херцогиня Кейт блесна отново с българска рокля

Снимка: Instagram

Синята рокля палто с колан е на марката „Епонин“

За първото си работно събитие през 2017-а в детски център съпругата на принц Уилям Катрин избра елегантна рокля палто с колан в кралско синьо на модната марка „Епонин“.

Базираният в Лондон бранд е вдъхновен от силуетите от 50-те и 60-те години и перфектно съвпада с безкрайно елегантния стил на Кейт.

Това е вторият път, в който Кейт облича дреха от „Епонин“; през март миналата година тя облече червено бял костюм с пола.

Дизайнът на палтото е на българина Петър Петров, който работи за английската марка. Медиите не останаха безразлични към визията на Кейт. Венити феър коментира: "С удоволствие виждаме херцогинята на Кеймбридж в "Епонин". Изглежда страхотно, както винаги".

 

Снимка, публикувана от Catherine Duchess Of Cambridge (@katemidleton) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Петър Петров е роден през 1982 г. във Велики Преслав. Завършва Професионална гимназия по облекло, хранене и химични технологии в Шумен, учи рисуване в университета там, а после дизайн в Киев. От 11 години живее и работи в Лондон.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати