Меню

Избрани новини

Музика

Double Voice пускат двойна порция сексапил в ефира (видео)

Новото видео на близначките от X-Factor е опасно горещо!

Русите фурии Яница и Глория се завръщат с гръм, трясък и много сексапилвидя репортер на LifeOnline.Bg

Новото им парче "Бензин в кръвта" е пулсираща тупалка със сериозен хитов потенциал, а видеото клони към код червено: Горещо!

От невинното тийнейджърско излъчване на младите дами по време на участието им в X-Factor не е останало много и в клипът на "Бензин в кръвта" ги виждаме по-секси от всякога. 

Двойно горещо - Яница и Глория - Double Voice

Понастоящем певиците се изявяват заедно под името Double Voice и са самопродуциращи се изпълнители. Поели са по пътя към съвременно звучене и обещават още нови проекти съвсем скоро.

"Посланието на песента е фокусът върху това да бъдеш себе си, истински и неподправен", каза Яница специално за LifeOnline.Bg.

"Работим с нов мотивиран и енергичен екип за създаването на свежи и модерно звучащи парчета. Освен с нов екип, сме и с доста по-смел и секси имидж", разказа ни едната половинка от Double Voice и загатна, че скоро можем да очакваме нов интригуващ проект с техни колеги. 

Double Voice - Яница и Глория се завръщат с ново свежо парче и секси имиджКоментари (3)

Fat Boy Slim Да се самопродуцират ли?Ама те и двете не бачкат нищо откъде пари?Кой им ги е дал и срещу каква услуга?Май работата е ясна
30.10.2017 13:35 / Отговор
Jeremyrek Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it Love-Angels
12.12.2020 15:15 / Отговор
BrianHoile Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it Love-Angels
13.12.2020 22:21 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати