Меню

Избрани новини

Пикантерии

48-годишната Рени се пусна по цици в нов клип (видео)

Чалга ветеранката бори конкуренцията със заголени млечни жлези

Нов видеоклип пусна тези дни бившата звезда на "Пайнер" и понастоящем самопродуциращ се изпълнител - Рени. Не че не сме свикнали да виждаме какво ли не в областта на лекия жанр, но новото видео на фолкаджийктата от старата гвардия леко ни... хм... изненада. В клипът на парчето "Ден след ден" виждаме 48-годишната певица да се въргаля на красив плаж в оскъдна бяла мрежа, която не оставя много на въображението.

На голо: Рени загърната в бяла мрежа
Компания ѝ прави симпатичен младеж, вероятно набор на кариерата на бившата пайнерка, но допускаме че може и да е по-млад. По някое време в палавото видео Рени хвърля всички дрехи и задръжки и се мята по цици в морето.  

 

Рени топлес в новото си видео

Принципно, поздравяваме певицата за смелостта да направи всичкото това на впечатляващата възраст на която е. Но все пак тактично ще ѝ напомним че не е Дженифър Лопез и е добре да внимава когато показва гърди и кореми в клиповете си занапред. Освен ако не поработи здраво във фитнеса. За следващ клип съвсем приятелски бихме ѝ препоръчали освен да се позагърне, да инвестира в малко повече бюджет и вероятно в друг режисьор.

Мария и Сашка Васева

Рени показва рубенсови формиКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати