Меню

Избрани новини

Пикантерии

Джийсън попита за Галин, вижте скандалните отговори

Потребители коментираха сексуалността на чалгаджията

Вечният провокатор Джийсън Брад Люйс отново бръкна в раната с пръст, след това го дръпна рязко и остави последователите си да я посипят със сол. Така образно може да се опише „невинния“ въпрос, който финалистът от Х Фактор и участник в Биг Брадър зададе на последователите си от своя профил във Фейсбук.

„Абе Галин, е*е ли се в г*за или това са лъжи?“, попита многозначно артиста, а отговорите не закъсняха. Някои са иронични, други задават реторичен въпрос, трети потребители споделят „сигурна“ информация. Под поста имаше и коментари с просто тагнато име на нежно момче, което изчервено отговаря „не знам за какво говориш“.

Благо Борисов

Теодор Тодоров, чийто компрометиращ вайбър чат с фолкаджията изтече преди време в мрежата и затвърди съмненията, че Галин си пада по-мъже, отново напомни, че знае повече от колкото казва. Водещият на Седмицата на модата отговори на въпроса с въпрос: „Аз да ти кажа освен“, завършвайки краткия намек с ухилено през сълзи личице.

Потребителка на име Виолета Вартовска успокои развълнувания кошер нежни пчелички с отговора: „Се! От достоверен източник го знам. Спете спокойно сега „.

И другите коментиращи, изказаха положително мнение, като някои дори радостно отбелязаха: „Естествено, не е спрял. Ти пък, и ти... цъцъ“ и „Където има слухове...там има и истина“.

Последния коментар може да послужи и за епилог на тази дописка обсъждаща сексуалните наклонности на чалга певеца Галин

Коментарите под поста на Джийсън Брад Люйс относно сексуалността на ГалинКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати