Меню

Избрани новини

Пикантерии

Перхидрол в атака! Галин бори Фики с огън в косите!

Галин
Снимка: официално видео

Чалга острието с нов имидж

"Русо гладно няма", мълви кръчмарският фолклор сред облаците дим от наргилета и летящи във всички посоки салфетки. За да е в крак с жанра, в който главните механизми на действие са силикон, филъри и блондор, Галин е готов на всичко. Включително и на гореспоменатите.

След като миналата седмица чалгаджията направи дебют на новите си, по-пухкави устни, броени дни по-късно нежният певец с тяло на гладиатор цъфна на участие с пресни руси подобрения. 

 

Русо гладно няма - Галин прави дебют като блондин

Очевидно всички оръжия са позволени в борбата за внимание на феновете с лютата конкуренция на мачовците Фики и Константин.

Като пореден ход в епичната битка, новоизлюпената руса амбиция Галин демонстрира официалното си влизане в отбора на блондинките на участие в столичен клуб преди броени дни.

 

Тунинг: Галин изглежда видимо доволен от русите си подобрения

И ако Константин се държи и изглежда относително прилично, то Галин и Фики регистрират резил след резил. Припомняме че преди време Фикрет стана за посмешище, появявайки се в клип с екстеншъни. А за да се държи на гребена на вълната, Галин редовно се снима по долни гащи и не спира да си показва задника, оставяйки ни да се чудим какво точно прави с него и коя професия реално упражнява... 

Хомоеротика: Фики се кърши гол и развява легендарните си мъжки екстеншъни.

Blondes Have More Fun - русият Галин се вихри на участие

Мария и Сашка ВасеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза