Меню

Избрани новини

Пикантерии

Гей двойка ли са Вергов и Карамазов?

гей двойка

Двамата актьори са неразделни, ходят заедно по почивки, спят в една стая по турнета

Секс символите на родния театър Владо Карамазов и Юлиан Вергов отново подхраниха пикантните слухове, че може би са гаджета, а не просто близки приятели и колеги.

Една от най-популярните приятелски двойки в светските среди през последните дни залива социалните мрежи с доста предизвикателни селфита и видеоклипове от съвместна почивка в Испания, пише Слава, цитирайки таблоид.
 
Наскоро Владо и Юли бяха в Андалусия, за да гледат Световния шампионат по мотоциклетизъм на писта – MotoGP. Актьорите от години са запалени по моторите и с удоволствие практикуват хобито си по родните пътища. В чужбина пък ходят да гледат рали състезания, а за спомен си носят малки колекционерски моторчета.

мъжка любов: Карамазов - Вергов

 
От испанския град Херес де ла Фронтера Карамазов и Вергов приветстваха феновете си в България и по света с рекламно видео за хитовия им спектакъл Арт. Те се бяха заснели в кафене на един от централните площади. Двамата разиграха скеч, в който са скарана и отегчена двойка. Като Юлиан седеше на дивана и гледаше разсеяно през хората, докато седящият до него Владо пиеше коктейли и си вееше с ветрило.
 
Галин
Карамазов е ерген и многократно е казвал, че няма намерение да минава под венчилото. Наскоро дори разочарова многобройните си фенки с признанието, че няма нужда от жени и че напористите дами го дразнят. Владо не е забелязван в компанията на жена вече 15 години, което подхранва куп слухове.

Вергов също е сингъл след раздялата с жена си. Лошото е, че напоследък не е виждан да флиртува с дами. Той посещава барове и ходи на почивка най-вече с Карамазов и другия техен колега и приятел Владо Пенев. Карамазов е засичан да излиза рано сутрин както от апартамента на Пенев, така и от дома на Вергов. А по традиция, когато пътуват на турне, актьорите от Арт делят и една хотелска стая, в която само те си знаят какви ги вършат.

Пиянство по мъжки: Вергов - КарамазовКоментари (2)

Народен поет Стига с тези доллни страсти,
не са "гей", а педерасти !
25.05.2017 07:16 / Отговор
Народна путетеса Народен поет, уволнен си! ????
27.02.2018 22:05 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати