Меню

Избрани новини

Клюкарник

Голямата дъщеря на Анджелина и Брад иска да бъде момче

Снимка: inquisitr.com

Шайло предпочита да я наричат Джон

Най-голямата дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит, деветгодишната Шайло Нувел, разказала на родителите си, че иска да бъде момче. Тя носи само панталони, харесва къси прически и предпочита да играе с братята си, пише Children.Mile.ru
Анонимен източник, близкък до семейството, разказал, че Шайло искала да бъде наричана Джон. Момичешката компания на сестрите й, които обожавали да обличат роклите на Джоли, никак не й допадала. Родителите я завели на среща със специалист, тъй като Брад смятал, че братята й са виновни за желанието й да стане момче.

Психологът посъветвал да оставят дъщеря си сама да взима решения какво да облече и да се опитат да предотвратят подигравки от съучениците й.
Според експерта, в поведението на детето няма нищо лошо, тя просто разкрива истинската си същност и никой не е виновен. Източникът споделя също, че бившите влюбени влагали много усилия, за да я подкрепят и защитят. Възпитавали сестрите и братята й да не се обиждат и нараняват помежду си.

Вили и Маури

Вероятно Анджелина ще направи всичко възможно да обърне специално внимание на дъщеря си, тъй като самата тя е имала трудно детство, в което се е чувствала неразбрана, безполезна и потисната.  Преживявала е епозоди на самоубийствена депресия, дори се е самонаранявала с нож. Така и не успяла да се впише сред връстниците си. Отнасяла подигравки за това, че е бедна, кльощава, с очила и метални скоби. А и да не приеме, че дъщеря й може да е различна, би било лицемерно, след като многократно е разгласявала за любовната си връзка с актрисата Джени Шимицу.
 

 

Публикация, споделена от Brad Pitt & Angelina JoliePitt (@brangelinaofficial) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 

Публикация, споделена от Angelina Jolie / Angie (@angelinaj1975) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 

Публикация, споделена от Shiloh Jolie-Pitt [27.05.2006] (@perfect_shiloh) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати