Меню

Избрани новини

Звездите

Едно от децата на Анджелина е осиновено незаконно

Снимка: Инстаграм

Анджелина Джоли се е възползвала от фалшиви документи при осиновяване на едно от децата си.

Ръководителят на камбоджанска благотворителна организация твърди, че е дал лъжлива информация в документите за осиновяването на Мадокс, за да бъде улеснен процесът, съобщи Контактмюзик.

Доказателства, че актрисата е била информирана за това, обаче няма. Анджелина Джоли и Брад Пит осиновиха Мадокс през 2003 г. Моунх Сарат, който сега  е на 51 години, твърди, че е подписал документи, в които е посочен като баща на момчето, за да може да бъде ускорен процесът и да има местен адрес в тях, както се изисква.

"Според съдебните документи Мадокс още е мой син. Тя така и не оправи нещата" - каза Сарат, който е развалил отношенията си с холивудската звезда. Осиновяването на Мадокс е уредено от Лорин Галиндо, която по-късно е задържана за фалшифициране на имена, рождени дати и месторождения на камбоджански деца, за които е намерила американски домове. Анджелина Джоли е разказвала, че е проверила старателно, за да се увери, че майката на Мадокс не е жива, защото "никога не би откраднала детето на някоя жена".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза