Меню

Избрани новини

Звездите

Анджелина Джоли ще става майка отново

Анджелина Джоли и Брад Пит

Актрисата се подготвя да осинови седмо дете с новия си любим

Анджелина Джоли ще стане майка отново: актрисата ще осинови седмо дете. Според източници близки до холивудската звезда, скоро тя ще представи съответните документи за да започне процедурата по осиновяване. Не е известно какъв пол дете иска да вземе в семейството си Анджи - момче или момиче. Но е ясно кого детето ще нарича татко - тя се надява, че баща на бебето ще бъде новият й избраник - мистериозен британски милиардер.

Близки уверяват, че актрисата винаги е искала да вземе у дома още едно дете, но Брад Пит бил против идеята. Той вярвал, че вече имат достатъчно деца, както, и че  появата на ново бебе ще се отрази неблагоприятно на атмосферата в дома им. Брад бил загрижен, че няма да могат да отделят достатъчно време за децата си, така че помолил Джоли да не мисли за осиновяване.

- Анджелина винаги е искала още едно дете, но Брад й каза "не". Той вярва, че семейството им и така е достатъчно голямо, но Анджелина е обсебена от желанието отново да осиновят дете – разказва източник пред изданието Celebrity Insider.

Новият избраник на звездата е британски милиардер, името му засега остава тайна. Той е не само много богат, но и като Джоли, благотворителността е смисъла на живота му. Според източници на американското списание InTouch Weekly, любовникът на Анджелина е на 40 години. Запознали са ги общи приятели в Лондон.

Брад Пит

За Брад новината, че нов мъж се появява в живота на бившата му съпруга е пълна изненада.

- Той въобще не беше наясно - разказват източници. - Брад не знаеше, че тя се вижда с някого, да не говорим за факта, че ще се омъжва.

Да, да – потвърждават близки, Анджелина и нейният приятел сериозно мислят за сватбата - следователно въпросът за осиновяване на ново бебе е на дневен ред. Наскоро Джоли запозна любимия си със своите децата. Британецът направи специално пътуване до Лос Анджелис за да се види с децата.

Според приятели, Анджи отново е щастлива и спокойна: децата й са приели добре новия й приятел. Криейки се от пресата, Анджелина и нейният приятел не се появяват заедно на публични места: срещата с децата се състояла зад високите стени на новото имение на Джоли в Лос Анджелис. 

Новината, че Анджелина се среща с британски милиардер се появи в медиите, когато през септември миналата година, тя подаде молба за развод с Брад Пит. Тогава бе съобщено, че двамата се срещнали на благотворително събитие, и заради новата любов, актрисата напуснала съпруга си. След това бе посочено, че тайният обожател на Джоли е британски гражданин от арабски произход.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза