Меню

Избрани новини

Пикантерии

Етиопската майка на Захара Джоли-Пит иска среща с дъщеря си

Тя живее в изключителна бедност, обитава колиба от две стаи заедно с 52-годишната си майка

Биологичната майка на осиновената Захара Марли Джоли-Пит иска да види дъщеря си. Ментиуаб Давит Лебисо иска достъп до 12-годишното момиченце, което Анджелина Джоли и Брад Пит осиновиха от Етиопия, когато то бе едва 5-месечно.

Родната майката на Захара е наясно, че Анджелина и Брад се грижат отлично за детето ѝ, но все пак настоява да говори със Захара. Освен това жената знае и за предстоящия развод на холивудската двойка, тъй като собственият ѝ брат живее в Тексас, Америка, и я информира периодично за събитията около приемното семейство на Захара.

„Просто искам тя да знае, че съм жива и че винаги може да говори с мен. Не си я искам обратно, а просто мечтата ми е да се свържа с нея. Знам, че Анджелина е нейна майка много повече от мен. Тя е с нея от бебе, но аз винаги съм страдала за Захара. Тя ми е липсвала всеки един ден. Винаги съм искала да чуя гласа ѝ, да видя лицето ѝ“, заяви Лебисо.

Ментиуан казва пред вестник Mail Online, че копнее детето ѝ да знае че тя го обича, че е горда с него и че в никакъв случай не иска хората да си мислят, че тя проси пари от Джоли и Пит.

31-годишната жена е от централната част на Етиопия, от прашен малък град, далеч от столицата Адис Абеба. Тя живее в изключителна бедност, обитава колиба от две стаи заедно с 52-годишната си майка.

Знае се, че етиопката забременява след брутално изнасилване, когато е 18-годишна, като до последно крие бременността от семейството си. В последствие тя не се омъжва и няма други деца.

Джоли пък вижда детето през 2005 г. в сиропиталище, където са били отглеждани деца, страдащи от дехидратация и недохранване.

Там ѝ казват, че майката на Захара е починала от СПИН. Смята се, че Брад и Анджелина не са имали никаква представа, че Ментиуаб е жива допреди няколко години, когато екип от журналисти я открива в африканската държава и тя им дава първото си интервю.

 Коментари (1)

Биби "Роди ме мамо с късмет, па ме хвърли на смет. " - отговаря с пълна сила за Захара.
28.07.2022 19:48 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза