Меню

Избрани новини

Пикантерии

Известен американски певец призна че е гей

Бари Манлоу криел връзката си 40 години

Популярният американски певец Бари Манилоу за първи път публично призна, че от няколко десетилетия има връзка с мъж. Според артиста, той не афиширал това по-рано от страх да не разочарова своите фенове.

73-годишният певец, известен с хитове като Looks Like We Made It и Copacabana (At the Copa), сподели пред сп. Пийпъл, че срещнал партньора си, тогава служител в телевизионна компания Гари Кийф, още през 1978. Впоследствие, Кийф стана мениджър на певеца и застава начело на продуцентската компания Barry Manilow Productions

„Мислех си, че ще разочаровам феновете си, ако разберат, че съм гей. Затова никога не сторих нищо“, каза Манилоу в интервюто си за списанието.

През 2014 г. Манилоу и Кийф сключват брак на частна церемония в имението си в Палм Спрингс, но продължават да пазят връзката си в тайна. Информация за сватбата изтеклата в медиите през 2015 г., но до този момент двойката не коментира.

Фенове на изпълнителя и други знаменитости като цяло реагират положително на признанието. Някои споделят, че е можело да говори за това и преди.

Преди да се срещне Кийф Манилоу за кратко време беше женен за гимназиалната си любов Сюзан Дикслър. Според артиста, той обичал своята партньорка, но поради прекомерния ентусиазъм за пробив в музиката не бил готов за този брак.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати