Меню

Избрани новини

Клюкарник

Скандално! Елза Парини нападна по-младата си колежка Бенедикшън (видео)

Потърпевшата Дженифър Бенедикшън подготвя отмъщение в петък

Топ травеститът на републиката Елза Парини нападна новото лице на драг сцената в България Дженифър Бенедикшън на нейна територия.

Парини, която има 25 годишна сценична кариера зад гърба си ще направи своят грандиозен гиг на сцената на клуб One To One в петък, 19 май. „Конфликтът“ идва от там, че Бенедикшън е лице на заведението, a присъствието на Елза неимоверно ще „натопорчи“ атмосферата в столичния клуб, предрича LifeOnline.bg.

Стъпването на наричаната шеговито „баба“ Елза в популярния клуб, няма да застраши позицията на Дженифър в заведението, но със сигурност между двете звезди ще прехвърчат искри, обсъждат запознати с гей интригите в нощна София.

Всички от обкръжението на двете Драг Кралици тръпнат в очакване на този петъчен сблъсък. Според наблюдатели на нощния живот в столицата, макар и да се държали приятелски, когато се срещат, двете звезди на клубната сцена хич не се обичали.

Парини лицемерно целувала по бузата Бенедикшън, но тайничко я кълняла и завиждала за грациозната й фигура, от другата страна чувства не били по-различни, шушукат клюкарките. Дженифър истински завиждала на известността и рутината на „баба си“ и всячески мечтаела да я измести.

Лицемерно или не, двете звезди ще се съберат на сцената на клуб One To One в петък 19-май и шоуто ще е гарантирано!

На официалната си страница във Фейсбук, най-известния травестит в България на няколко пъти сподели провокативни постове. В единия тя се провъзгласи за носителка на титлата „Мис Дълбоко Гърло“, в друг пост пък сподели своя видео пародия, в която осмива певицата Преслава. Неизменния хаштаг е "баба е тайфун", а девизът на най-видния травестит на републиката е "Човек колкото и добре да живее, един ден среща Елза Парини!"

 Коментари (1)

Натопорчен БАБА ЕЛЗА ПИШЕ СТАТИИ
19.05.2017 11:32 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати