Меню

Избрани новини

Звездите

Азис - Mangal Plus

Снимка: Фейсбук

Певецът се подбъзиква с ромския си произход

Азис демонстрира интересно чувство за хумор и ще трябва да признаем,че му се получава. Костинбродската чалга легенда се е щракналa под светеща табелка с надпис "Mangal Plus", видя зоркото око на репортер на LIfeOnline.Bg. Самобитното фото е заснето в закусвалня за турски храни сред декор от маси, столчета, вечерящи хора и ценоразписи на анадолски кебапи

Азис проявява чувство за самоирония

Съдейки по закачливата усмивчица и неглижарското облекло на иначе винаги изтупаният фолкаджия, същият едва ли е станал рекламно лице на турски кебапчийници. Все пак, по клипове и реклами сме свикнали да го гледаме спретнат, замазан и обилно фотошопиран. Тук вероятно иде реч за небрежна авто шегичка с ромския произход на чалга титанът, който никога не е крил малцинствената си жилка. С годините изпълнителят на "Мотел" охотно и многократно е разказвал на дълго и на широко за ромското си начало и никога не се е срамувал от него.

Снимката за съжаление се появи за кратко в профила  на певеца, и после беше изтрита, но зорките репортери на LifeOnline.bg успяха да се сдобият с нея.

АзисКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати