Меню

Избрани новини

Клюкарник

Прибраха синчето на Кали в районното

Певицата е глобена за нарушението 300 лева

Синът на фолк певицата Кали — Георги имаше първата си близка среща с органите на реда. Изпълнителката трябваше да прибира от полицейския участък най-големия си наследник, защото бил навън с приятели след 22 часа, съобщава HotArena.

17-годишния младеж е бил задържан и му е съставен акт за нарушение на вечерния час. След това той е освободен от патрулиращите полицаи, но певицата е възмутена.

„Случаят е много нелеп. Синът ми се разхождал лятно време с приятели, в 22:30 по улиците на София. Той е с негови приятели, които са пълнолетни. Самият той е на 17 години. Спира го полиция и ми правят акт за 300 лв, че след 22 часа детето ми е навън. В същото време на Слънчака 14-годишни в 4 сутринта чертаят линии и смъркат. Май трябва да ходя до кабинета на Бойко и да се разправям”, коментира Кали, не сдържайки емоциите си.Изпълнителката е възмутена, че органите на реда не се занимават с истински важните проблеми, а санкционират хората и то без те да са със сериозни провинения. Където има концентрирани полицаи, гледат да събират пари по най-бруталния начин. Така пълнят държавната хазна. Или ще има ред в тази държава, или ще оставят хората да дишат свободно”, казва още фолк звездата. Кали призна и за друга любопитна случка. Тя отново има нелепо преживяване с полицията.
„Една вечер се прибирам от участие и е 4 сутринта. Трябва да мина буквално 3 м по забранена улица, за да си вляза в гаража. Отнякъде пристига патрулка и ме наказва, ме съм влязла в насрещното. Трябва ли за 3 метра да въртя в целия квартал? Това ли е най-голямото нарушение на света”, ядосва се изпълнителката.


Тя дори пресъздаде диалогът, който провела с униформените в социалните мрежи. И не скри, че е възмутена от случилото се. „Някъде някой в този час кара мъртвопиян. А вие се занимавате с мен”, споделя певицата.

Кали е категорична, че подобни случки са й дошли в повече и иска да има някаква радикална промяна.
„САЩ е полицейска държава, но трябва да сме като тях. Да оправят първо проблемите с истински сериозните неща, а след това да се дерат хората за дреболии”, предлага изпълнителката.    

Кали и ВладиКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати