Меню

Избрани новини

Пикантерии

Нагла рапърка инсталира непознат мъж между краката си, съдят я!

Cardi B. сгази лука

В началото на месеца, 25-годишната Cardi B. стана първата самостоятелна рап изпълнителка, покорила върха на Билборд от точно 20 години насам.

Дебютният ѝ сингъл за голяма звукозаписна компания - "Bodak Yellow" успя да събори от върха блокбъстъра на Тейлър Суифт - "Look What You Made Me Do" след няколкоседмична епична битка.

Преди птичката на късмета да кацне на рамото ѝ обаче, младата рапърка от Бронкс издава цели 3 микстейпа, чийто продажби за нейно съжаление регистрират пълен провал. 

 

Обложката на първият от трите ѝ мисктрейпа - "Gangsta Bitch Music Vol. 1", е меко казано брутална. На фотото виждаме широко разкрачената Cardi B. да посръбва кехлибарено питие направо от бутилката, докато широкоплещест левент се "труди" орално между краката ѝ.

Явно младата рап-надежда не е разполагала тогава с кой знае какъв бюджет, защото вместо да инвестира в някой модел който да застане самоотвержено "очи в очи" с детеродния ѝ орган, хип-хопърката е инвестирала във... Фотошоп!

Чак когато се загледаме в злополучната обложка, наистина установяваме, че действително мъжкия гръб на снимката е умело инсталиран дигитално в междукрачието ѝ, а произходът му - неизвестен.

 

Скандалната обложка на Cardi B

3 години по-късно, когато "Bodak Yellow" става чудовищен хит и буквално изкъртва класациите, феновете започват да се ровят из смуглата дискография на Cardi B, а животът на един млад мъж започва да се превръща в кошмар.

Студена пот избива по лицето на никому известния Кевин Брофи, когато негов приятел го пита в прав текст вкусна ли е пТичката на Cardi B.

Нервите на младия мъж не издържат когато 8-годишния му син се прибира от училище и го пита какво точно прави в скута на онази какичка, която пее "Bodak Yellow". Познал го бил по татуировките...

Брофи завежда дело на стойност 5 милиона долара срещу рапърката и мениджърите ѝ, а в исковата молба посочва, че никога не е позирал или бил сниман от нейни хора, както и че никога не е подписвал документи, разрешаващи на когото и да е да ползва гърба му или други части от тялото му за колажи с полу-порнографско съдържание, при това с комерсиална цел.

Ищецът има доказателства, че внушителната татуировка, която изобразява биещи се тигър и кобра, е на гърба му от 10 години. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати