Меню

Избрани новини

Музика

Хип-хоп групата Ice Cream осиротя

Снимка: facebook.com/icecreammusic

Малин Миланов-Монти започна солова кариера и се оттегли от бандата

Прочутата българска хип-хоп банда Ice Cream осиротя, след като основният й двигател Малин Миланов-Монти се оттегли от групата, научи LifeOneline.bg от свои източници.

Фактът стана ясен, след като собствениците на клубове, които редовно ангажират групата са били информирани, че вече трябва да избират дали ще канят Монти или Ice Cream, но без него.

Монти напуска след  16 години и десетки хитове създадени заедно с колегите му. Сега изпълнителят стартира солова кариера без останалите членове на групата. От година Ice Cream е в творчески застой и не е пускала нова песен, докато Монти не спира да твори.

На някои от участията си това лято Монти ще бъде в компанията на Петя Алекса, с която вече направиха съвместния проект „Съдени“, реализиран през февруари и номинирана за награда на БГ радио.

Първата му самостоятелна песен, която ще се казва „Нека бъде лудница“ и носи привкус на лято вече е готова. Почитателите на Монти, които се намират по морето, ще могат да я чуят на 28 юни в Обзор по време на откриването на модерният клуб Anno Domini.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза