Меню

Избрани новини

Музика

Майли се облече и пропя кънтри, отегчи феновете до смърт

Снимка: официално видео

Новият албум на певицата е тотален провал

Не беше много назад във времето периодът, в който бившата Хана Монтана Майли Сайърс реши тотално да скъса с имиджа на Дисни-принцеска и рязко стана лошо момиче.

На мястото на дантелените роклчики и къдриците се появи гневна млада жена, която отряза косите си и започна да вихри върволица от публични скандали.

Скандалната Майли - голота, вериги и лизане на чукове. Кадър от видеото на "Wrecking Ball", цензурирано и забранено за излъчване в редица държави.

Развихрилата се Майли лиза чуковe във видео, снима се на декори от шарени хапченца, въргаля се полу гола по сцените, а снимки както майка я е родила пълнеха жълтите хроники на клюкарските сайтове ежедневно.

В пикът на целия този публичен цирк и разтропан имидж излезе албумът "Bangerz", който стана любим на жадните за бунт тийнейджъри и се продаде по цял сват в мултиплатинени тиражи.

 

Майли Сайръс

Майли Сайръс

Мина известно време и Майли сякаш си поналегна парцалите. С днешна дата се яви пред публиката си с по-улегнал имидж, обявявайки тържествено че е спряла наркотиците и музиката ѝ вече е по-зряла.

В новите ѝ клипове я видяхме като щастливо хипи сред полета от цветенца, пеещо жизнерадостни песньовки с кънтри постановка. Жадната за хляб и зрелища аудитория обаче реагира хладно на новата ѝ трансформация.

Синглите "Malibu" и "Younger Now" ометоха ниските етажи на музикалните класации. Преди месец излезе новият ѝ албум "Younger Now", който се очертава като една от комерсиалните катастрофи на годината.

В четвъртата си седмица на пазара, тавата е на трагичното 133-то място в Билборд със срамните продажби от 46 279 продадени бройки.

 

Преди броени дни лейбълът ѝ обяви, че няма да има повече сингли от албума и на този етап спира да налива пари в промоцията му. Последният опит да спасят кариерата ѝ от тоален крах е удобно съдийско място в американския The Voice, където Майли ще напътства млади таланти в праймтайма.

От този момент нататък положението за певицата е на сериозен кръстопът и феновете ѝ се чудят дали отново ще я видят гола и скандална, за да се продава добре, или ще продължи примерната линия на добро поведение, което може да е и края на комерсиалните ѝ успехи.

Новият софт имидж на Майли - птички, пчелички и цветенцаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати