Меню

Избрани новини

Риалити

Обвиниха Майли Сайръс и Шая Лебьоф в държавна измяна

Заради настройването на младото поколение срещу президента Тръмп

Бащата на Анджелина Джоли - актьорът Джон Войт разкритикува певицата Майли Сайръс и актьорът Шая Лебьоф за участието им в Маршът на жените. Според него, известните личности настройват младото поколение срещу правителството на Съединените щати и на президента Доналд Тръмп , съобщава TMZ.

Войт нарича действията на артистите държавна измяна. "Този поход срещу президента е сериозно и крайно разрушително нещо" - подчерта той.

На 21 януари по улиците на големите градове в САЩ, Канада, Великобритания и Австралия преминаха женските маршове. Участниците протестираха срещу Тръмп, който встъпи в длъжност ден по-рано. 

На събитието във Вашингтон присъства и певицата Мадона , която напсува републиканеца. 

Войт за първи път публично изрази подкрепата си за кандидатурата на Тръмп през март 2016, като призова републиканците "забавен, игрива и честен." През ноември, той призова новоизбрания президент да побърза с изграждането на стената по границата между САЩ и Мексико.

78-годишният актьор се снима в такива филми като "Обществен враг", "Среднощен каубой", "Трансформърс", "Параграф 22", "Влакът Беглец" и във филма "Фантастични животни и да ги намерим".

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати