Меню

Избрани новини

Риалити

Егото на Каканашева удари нови дъна (видео)

Мис Шивачка се самономинира за най-достоен победител в Брадъра

В сряда вечер станахме свидетели на последните номинации в тазгодишния сезон на ВИП Брадър.

Церемонията този път беше с различни правила и Съквартирантите трябваше да посочат кой е най-достоен и кой най-недостоен да бъде победителят в играта на Големия брат.

Най-много негативен вот отнесоха ракетите-носител на скандалите в Къщата през последната седмица - свадливия готвач Шеф Петров, рап звездата от група Скандау - Тото и българската реплика на Кристиано Роналдо - футболиста Дани Златков.

Изкривеното лице на лошото пиянство: Тото в кофти светлина.

 

Истинската бомба обаче дойде в момента, в който на диванчето в изповедалнята се настани възкръсналата в играта от фантомско изгнание дизайнерка на самодеен трикотаж - Миглена Каканашева.

Само броени часове след като Меги рида и се кле на абсолютно същото място в Къщата пред Биг Брадър през какво епично израстване е минала, как е захвърлила егото си настрани и как вече е чисто нов човек след персоналното си изпитание, дизайнерката отново се върна към старите си навици и говори и разсъждава на дълго и на широко по любимата си тема - собствената си личност.

От ефира на Нова станахме свидетели на някакви невиждани до момента нива на тежка и болезнена автолюбов.

Пред смаяните погледи на зрителската аудитория, както и на всички останали успели и достойни хора в Къщата, Каканашева дръпна дълга и безумна тирада с истински и неподправен драматичен патос, в която обясни че самата тя е най-заслужилата и най-достойната да спечели този формат, защото се борела за всичко, преследвала целите си и никога не се отказвала. 

 

Каканашева лее сълзи в пикът на една от поредните си драми

Дали заради изолацията, дали защото по принцип си е такава, но Мис Шивачка явно тотално е скъсала с реалността. През целия сезон публиката бе свидетел на истерии, тръшкане, драматизации и многократни откази да участва в мисии, защото е голяма драма да не рекламира трикотажа си 24 часа в денонощието.

Не случайно абсолютно никой от Съквартирантите ѝ не я посочи като играч, достоен за победа. 

За моментът лидер в положителния вот е Лудият репортер Даниел Петканов.

Даниел Петканов се очертава като фаворит на Съквартирантите вътре в Къщата

Миглена КаканашеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза