Меню

Избрани новини

Риалити

Ваня Щерева: Няма по-неприятен човек от Шеф Петров

Снимка: Нова

"Играй жертва, в това е манипулацията"

Ваня Щерева безспорно е един от най-интересните играчи в тазгодишния сезон на ВИП Брадър.

Коментаторите в студиото на Нови хан често я обвиняваха в пасивност, но истината е че бидейки интелигентен човек, Ваня старателно се пазеше от конфликти и махленски скандали в Къщата.

Дори и когато агресивният готвач Шеф Петров я заливаше с помия, авторката на някои от най-свежите съвременни български романи успяваше да излезе от схватката му с усмивка. И по възможно най-културния начин. 

 

Ваня Щерева разгромява Шеф Петров с пост във Фейсбук

Истината е че Петров многократно прекали с вербалното насилие спрямо Съквартирантите си и рано или късно трябва да си понесе отговорността за това.

С пост в социалните мрежи, Ваня Щерева раздаде справедливост по своят си начин - използвайки силата на тежките думи, които бяха многократно запращани по нея в Къщата.

"Като му кажат "шишко", реве на Биг брадър на камерата, като ни погребваше масово с котките, като ни викаше на всички, че миришем, като ми обещаваше, че до седмица ще ме накара да се обеся и още безброй работи, няма проблем.", пише Ваня. "Сега - жертва! "Играй жертва, в това е манипулацията" - цитат от книгата ми "Образцов дом". Не ми е чел книгите, щото са много гадни, ама гледай как еднакво мислим", заключва в резюме писателката.

Миглена КаканашеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати