Меню

Избрани новини

Пикантерии

Горещи мацки налазиха Тото

Тото от Скандау
Снимка: Инстаграм

Мачове и партита за победителя в Брадъра

След като заслужено спечели титлата "Любима звезда на България" от ВИП Брадър, Йонислав Йотов - Тото бавно, но сигурно се върна към нормалния си ритъм на живот.

Тези дни го засичаме на снимка с другарчето му от риалитито Цветелин Маринов - Цуни.

Двете млади надежди на Северна България са се щракнали за социалните мрежи на игрище нейде около Бяла Слатина, което ни навежда на мисълта, че е имало футболни страсти на хоризонта.

 

 

Публикация, споделена от Yonislav Yotov (@yonislavyotov) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Попадаме и на горещи снимки от участие на групата на Тото - Скандау, където виждаме рапъра обграден от най-горещите млади изпълнителки на музикалния пазар - огнените близначки Яница и Глория от Double Voice и горещата Нелина Георгиева от Дийп Зоун Проджект.

На фотосът веселата компания видимо е в настроение. 

 

Тото в компанията на най-горещите БГ поп изпълнителки Яница и Глория от Double Voice и Нелина Георгиева от Deep Zone Project

На партито засичаме да се забавляват и други познати лица по музикална линия - Тодор Георгиев-Toshey от Гласът на България и рапъра Вензи.

Тото с Тодор Георгиев - Toshey

 

Припомняме че останалата едва на трето място във ВИП Брадър дизайнерка Миглена Каканашева се опита да очерни победата на Тото в риалитито, пускайки обвинения че рапъра е спечелил нечестно чрез информация от външния свят, но традиционно никой не взе глупостите ѝ на сериозно.

Или както се казва - кучетата лаят, кервана си върви...

Планът на Каканашева да хвърля компромати по Тото не доведе до желаните резултати.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати