Меню

Избрани новини

Риалити

Ексклузивно! Ето кой е принудително натиреният от Биг Брадър съквартирант (видео)

Номинации тази вечер, но един прекрачи границите с нечувана постъпка в историята на шоуто и напуска Къщата

Чалга певицата Дебора е съквартирантката, отстранена принудително от продуцентите на риалити формата "Big Brother: Most Wanted", съобщи ексклузивно Агенция ПИК!

Снощи, след края на дейли епизода, водещата Александра Сърчаджиева обяви, че тази вечер зрителите ще станат свидетели как един от участниците в предаването предприема безпрецедентни действия, невиждани в цялата 13-годишна история на предаването. А поведението му ще предизвика Биг Брадър да му посочи вратата.

Людмила Захажаева

Двама независими един от друг източници потвърдиха пред медията ни, че Дебора вече е на свобода.

Чалгаджийката, която от началото на формата почти не е изтрезнявала, е събрала парцалите си от Нова хан вчера сутринта.

Пиянските изцепки на Дебора й струваха участието в шоуто

Тази вечер в Big Brother: Most Wanted live от 21:00 часа по NOVA ще станем свидетели на безпрецедентните действия на един от Съквартирантите, а Big Brother ще го отстрани принудително от проекта, описват лаконично ситуацията от екипа на шоуто. Мариела ще влезе в опасна игра на нерви с останалите и всичко това точно преди вторите номинации в Къщата.

Един Съквартирант ще премине границите и ще предприеме действия, невиждани в 13-годишната история на Big Brother, вследствие на което ще бъде принудително отстранен от шоуто. Какво ще се случи, за да накара Големия брат да вземе това решение и кой е отстраненият участник, ще разберем още тази вечер.

Седмична мисия „Супергерои“ изправи най-търсените звезди пред голямо предизвикателство. Всеки от тях трябва да се изправи очи в очи с най-слабите си страни и да се пребори с тях, за да върне своите суперсили. Мисията определено успя да разбуни духовете в Къщата за пореден път, а тази вечер ще видим кои са най-засегнатите от нея Съквартиранти.

Въпреки че ще дава всичко от себе си в името на успеха, Луна ще стане обект на критики за пореден път. Стратегът Мариела ще се опита да се възползва от създалата се ситуация, но дали ще успее да изиграе добре ходовете си и ще удържи ли Луна на тежкото физическо натоварване, предстои да разберем.

Всички събития в Къщата ще се случат точно преди вторите редовни номинации. Всеки Съквартирант ще посочи двама от останалите, с които в никакъв случай не желае да продължи да съжителства, а кои ще се окажат застрашените от изгонване и ще се борят за зрителска подкрепа в понеделник, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати