Меню

Избрани новини

Риалити

Секс в Къщата? Пияната Дебора награби рапъра Дий (видео)

Чалгата и хип-хопа намериха начин да се стоплят в студената ноемврийска нощ

Чалгата и хип хопа се „съешиха“ миналата нощ в Къщата на Биг Брадър, забеляза репортер на LifeOnline.bg. Порядъчно наквасената "Мис Северозапад" заряза добрите маниери на бъдеща чалга звезда и се нахвърли настървено на рапъра Дий във вигвама на индианското племе. 

Тази вечер в Big Brother: Most Wanted от 21:00 часа по NOVA става много горещо. Дий и Дебора се отдават на горещи ласки в индианския вигвам, Динко прави поредица от номера, някои от които на ръба на правилата за живот в Къщата, а финалната задача в седмичната мисия мобилизира индианците да работят в екип.

Горещи ласки в палатката между Дебора и Дий

След няколко дни, прекарани в нищета на двора на Къщата, двама индианци ще намерят своя начин да се сгреят. Дий и Дебора ще станат опасно близки, а градусите в индианския вигвам рязко ще се повишат. Горещи ласки и страстни целувки ще завладеят нощта на двамата, а какво ще се случи на следващата сутрин, предстои да разберем.

Ролята на каубой явно ще се окаже недостатъчна за Динко и той ще потърси различни начини да разнообрази дните си в Къщата и да стане отново център на внимание сред останалите. Ямболският бизнесмен първо ще си направи солена шега с Луна, а по-късно ще се хване на опасен бас със своите Съквартиранти, какво ще се случи и ще се превърнат ли шегите на Динко от играчка в плачка, ще разберем много скоро.

Динко се опитва да симулира бягство от Къщата

Тази вечер ще проследим и края на седмичната мисия на Съквартирантите. След множество перипетии, студени дни и нощи в двора, хранене с боб и сухари, днес индианците ще получат последната и решаваща задача. Тя ще изисква изключителна ловкост и работа в екип, а дали ще се справят успешно и ще доведат ли мисията си до успешен край, ще разберем в дейли епизода довечера от 21:00 часа по NOVA.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза