Меню

Избрани новини

Риалити

Сраааам! Динко крие истинското си име (видео)

Снимка: НОВА

Ямболията носи името на дядо си, но предпочита по-краткия си прякор

Пишман родолюбеца и  ловец на бежанци Динко от Ямбол, който по нещастно стечение на обстоятелствата е част от „Биг Брадър”, се срамува от името си.

Неговото първо е Господин, а същото носел и дядо му. След като на няколко пъти в изповедалнята Големият брат се обърна към него с истинското му име по лична карта, а не с Динко, ямболията обяви, че е свикнал с по-краткото обръщение.

Въпреки това Големият брат продължи да го нарича „Господин” и самозвания граничар бе принуден да преглътне факта. Зрителите обаче останаха без съмнение, че той се срамува и не харесва обръщението „Господин”.

Динко си вкара и втори автогол, като излъга, че по договор с продуцентите има право на самостоятелна спалня. Той изгони от нея жените, които вече я бяха заели, но след като браадъра му направи забележка, го изигра „кавалер“ и реши, че ще спи в общата спалня, пропускайки да си признае лъжата пред другите.

Господин Динко многократно заявяваше, че няма да влезе в шоуто, факт, който беше отбелязан дори и във визитката му, но най-накрая кандисал на предложението на продуцентите.

Тази вечер в Big Brother: Most Wanted от 21:00 часа по NOVA ще видим как Динко се превръща във вожд на индианското племе и успява да ги разочарова дълбоко, заради егоизма си.

Съквартирантите, превърнати в индианско племе от Константин и Фънки, вече трети ден са на двора, лишени от удобствата на Къщата. Тази вечер ще видим как нощите, прекарани на открито ще се окажат по-студени, отколкото са очаквали, но никой от тях не може да се погрижи за изгасващия огън.

Динко ще реши да се впусне самоотвержено да помага, а Big Brother ще го превърне в индианец, заради нарушение на правилата на мисията. Тази негова постъпка ще докара на ямболския бизнесмен одобрението на групата, но малко по-късно Динко ще прояви невиждан егоизъм и бързо ще се превърне в черната овца, заради което отнесе и най-много номинационни точки по време на номинациите очи в очи снощи.

Каубоите и индианците ще получат специална задача от Big Brother. Двете групи ще трябва да обяздват див бизон, а победителите ще бъдат наградени със специална привилегия. Всички с готовност ще се впуснат в нелеката задача, а смехът и забавлението ще бъдат повече от гарантирани.

След първите номинации в Big Brother: Most Wanted, които се проведоха по метода очи в очи, застрашени от изгонване са Луна, Динко, Людмила, Фънки, Мариела и Кирил, като Big Brother служебно номинира Луна, заради неприемливо поведение на ръба на правилата.

Фънки е бесен след номинацията от Луна

В дейли епизода довечера ще видим реакцията на Фънки след номинацията на екстравагантната певица към него. Той няма да сдържи нервите си и напрежението ще ескалира. Двамата ще си разменят множество обидни реплики и квалификации. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати