Меню

Избрани новини

Клюкарник

Луна обвини „Брадъра“ за смъртта на майка си и след това подви коляно пред него

Стоянка Найденова почина в съня си след сърдечен удар след излизането на певицата от шоуто

За бърза слава, която като всяко чудо за три дни да я върне в устите на хората и да й подсигури за кратко медиен комфорт, Луна е готова на всичко. Дори и да оскверни паметта на покойната си майка. Точно това направи застаряващата певица като се продаде повторно на най-безпощадния интригант и манипулатор Биг Брадър, същия, който преди по-малко от две години обвини за трагичната кончина на родителката й, пише ПИК.

Стоянка Найденова почина в съня си след сърдечен удар на 7 януари 2016 г., буквално дни след като дъщеря й приключи участието си във ВИП-сезона, в който изпъна нервите на цялата нация с безконечните си претенции и надменно поведение. До последно, преди Луна да влезе в Къщата, 70-годишната жена се радвала на отлично здраве и се гордеела с това, че рядко посяга към лекарствата.

Клетницата обаче се съсипала от притеснение и мъка, гледайки как не само съквартирантите на Луна, но и съгражданите й от Шумен, изпитвали омраза и ненавист към дъщеря й. Вместо да потърси вината в себе си и в собственото си държание пред камерите в Къщата, Луна прехвърли вината за смъртта на родителката си на Биг Брадър, който според нея се е опитал да внуши за зрителите, че е напълно луда. 

"Мама много се е притеснявала от това, което са показвали по телевизията. Всяка вечер е плакала, милата, тревожила се е. Вдигала е кръвно 210 на 140 от стрес. Непрекъснатите обиди, които се изливаха от различни участници по мой адрес, това, че се опитаха да внушат на зрителите, че съм луда, е разбило сърцето й. Агресията, която се изсипа срещу мен, заплахите от някои "любими" мои съквартиранти, просто са я сломили", изпрати словесен куршум към задочния убиец на Стефка нейната дъщеря. 

"Убиецът" обаче явно вече отново е станал удобен за катапултирането на Луна обратно на гребена на вълната. За успокоение на Биг Брадър, след края на този сезон, няма опасност Луна Йорданова да му припише нова екзекуция. Баща й почина година и половина преди майка й.  Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза