Меню

Избрани новини

Риалити

Пиянски изцепки и скандали от ден първи на Биг Брадър Most Wanted (видео)

Снимка: NOVA

Кариерата на пияната Дебора приключи, преди да е започнала

Още в първата си вечер под покрива на новия си дом, звездите от Биг Брадър Most Wanted заложиха на твърдото гориво.

Бедна женица от народа - никому известна певачица със заглавие Дебора, се изложи повече от всички други и се накваси обилно с високоградусови напитки.

Силно непопулярната набедена за певица носителка на титлата „Мис Северозападна България“, явно бе решила да сгрее премръзналото си увито в странен минижуп тяло с алкохолец. Окрилена от опияняващите питиета, Дебора, която изглежда е попаднала по чиста случайност вътре, реши да покаже класа с отчаян опит да се разправи с Луна и да пресече опитите за претенции на галактическото тяло в Къщата.

Опитът бе отчайващо неуспешен и в крайна сметка видяхме как Луна захапа с мощните си челюсти кръчмарската изпълнителка и буквално я разпарчетоса. Дори самият Биг Брадър се смили над неизвестната си рожба и грижливо я събуди, след като същата задряма подпийнала на масата.

Скубането на декоративното озеленяване в изповедалнята и неадекватния разговор с Големия брат дори няма да ги коментираме. Истината е, че никой не пожела да легне до пияната жена и в крайна сметка на Константин му се наложи да се евакуира по диваните в бомбоубежището на Луна. 

Ако, как й беше името… е влязла в шоуто за да си създаде популярност и да започне кариера, то от ден първи успя да слезе под нивото на река Дунав в сантиметри и показа защо на тези години все още е неизвестна.

Тази вечер в Big Brother: Most Wanted live от 21:00 часа по NOVA ще станем свидетели на първите номинации очи в очи, само два дни след старта на шоуто. Луна ще успее да изкара всички Съквартиранти извън нерви, а Big Brother ще предприеме безпрецедентни действия, за да се справи с постоянните откази на певицата да спазва правилата.

Вече втори ден Съквартирантите са разделени на каубои и индианци. Докато каубоите обитават Къщата и се ползват с всички удобства, които тя може да предложи, индианците не могат да излизат от определени заграждения в двора, имат само студена вода, външна тоалетна и трябва сами да се борят за прехраната си.

Тази вечер ще видим как Луна няма никакво намерение да се лишава от удобствата на Къщата в името на групата. Тя системно ще наруши правилата, а това ще доведе до всякакви опити от страна на останалите да я убедят да остане в Резервата. Неподчинението на екстравагантната певица ще ѝ навлече неодобрението на цялата група, а Big Brother ще се види принуден да се намеси, налагайки тежко наказание.

Отказите на Луна ще се отразят по различен начин на всички от Съквартирантите. Докато едни спокойно ѝ се молят, други ще влязат в тежки словесни сблъсъци с нея, а трети дори ще пожелаят да напуснат незабавно Къщата. Как се стигна до тези крайни мерки часове след старта на шоуто и кой пожела да се раздели с него, предстои да разберем.

Само два дни след старта на Big Brother: Most Wanted, най-търсените риалити звезди ще проведат и първите си номинации очи в очи на живо пред зрителите тази вечер. Кой ще попадне под тежкия обстрел на съквартирантското неодобрение и кои звезди ще се борят за оставане в Къщата в понеделник, ще разберем още тази вечер от 21:00 часа по NOVA.Коментари (3)

Кольо Луна-Луда ли ви ги поръчва тия малоумни статийки,тя пък с какво точно е известна,че не мога да се сетя?!Може би с това,че пееше на циганите в Ботунец всяка година на полянката зад блока или че никога не е имала и няма да има истинска кариера? Ха-ха-ха!Дърта неадекватница с мания за величие и налудничаво поведение,гарнирани с неоправдано високо самочувствие и конска мутра.Спрете да я показвате тази грозна и луда бабичка,че плашите децата!Вземете си я за плашило в някоя нива да гони врабците, идеална е за тази цел!
26.04.2022 03:40 / Отговор
invoise levitra why so exspensive Therapy, mr, twins can you finish your cycle was supported by as with widespread tendency
05.05.2023 07:10 / Отговор
invoise Acta Paediatr Scand 75 970 974, 1986 buy cialis online us
21.05.2023 01:10 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати