Меню

Избрани новини

Звездите

Каканашева нападна Тото в ексклузивно изявление от колата си

Снимка: Фейсбук

Дизайнерката мята компромати срещу рапъра, който я размаза на финала на ВИП Брадър

Едва дочакала излизането си от ВИП Брадър, завършилата на 3-то място в риалитито Миглена Каканашева изплува в социалните мрежи, за да нападне победителя Тото.

В типично свой стил - чрез видео заснето с телефон в колата си, храбрата шивачка раздаде правосъдие и се бори за права и свободи.

Според нея Тото е спечелил по нечестен път, защото при излизанията си за участия с групата си Скандау е получавал информация от външния свят и насоки и съвети как да се държи в Къщата.

Като доказателство за твърдението си, Миглена прилага мърляви клипчета, заснети с телефон, на които действително виждаме Тото с майка му в съблекалня и се чуват подмятания на имена, но нищо повече.

Клипчетата били заснети от "фенове" на текстилната дива, които ходили на участия на рапъра и го били чули да я хули от сцената.

Не става ясно каква е достоверността на компроматите, нито кога са заснети.

Единственото, което със сигурност става ясно е, че на някой му е трудно да преживее факта, че е загубил.

В своето обръщение Каканашева великодушно подчертава, че е поведението на Тото е несправедливо спрямо Маргарита Хранова, която остана втора в надпреварата.

Ще припомним, че в рамките на шоуто именно Миглена хулеше голямата певица, че на достолепните си 65 години не можела едни кюфтета да обърне...

"Вярвам, че в България може да се успява по честен път", заключва дизайнерката, за която в последно време гръмнаха десетки статии, твърдящи че отваря нова фирма всеки път, когато оборотът на предходната наближи 50 000 лева, спестявайки деликатно от ДДС...

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза